Home > Fashion > Top 3 cele mai bune colecții de la Paris Fashion Week

Top 3 cele mai bune colecții de la Paris Fashion Week

Printre favoritele noastre de la Fashion Month se numără mult mai multe colecții, însă la Fashion Week Paris nu am putut să trecem cu vederea peste 3 colecții cu totul speciale:

1. Haider Ackermann– un nume care poate sună necunoscut pentru unii, însă de 3 sezoane încoace uimește prin originalitatea designului și prin felul în care piesele sale de lux par atat de purtabile. Designerul a combinat cu succes brocart, șifon, piele și inserții metalice, creând una dintre cele mai colorate colecții ale sale și uimind prin originalitatea croielii, alegerea perfectă a culorilor și asocierea materialelor metalice cu texturi neobișnuite.

http://www.vogue.com/

2. Chanel- Karl Lagerfeld a prezentat la Paris o colecție care nu pare pamanteană, ci ruptă din alte universuri. Tema colecției a fost o lume acvatică fantastică, din care au fost preluate simboluri precum scoicile, coralii, căluții de mare, nisipul și strălucirea, subliniată cu ajutorul perlelor așezate nu doar pe haine, ci și pe curele, sau în loc de nasturi și chiar și în părul modelelor, creând un look diafan, de poveste.

http://www.vogue.com/

3. Alexander Mcqueen- Sarah Burton a fost la a treia colecție a sa pentru Alexander Mcqueen și a reușit din nou să uimească:  a ales tema acvatică, o lume fantastică, pe care a exploatat-o la nivel coloristic și textural. Imediat după defilarea modelelor pe podium, Emanuelle Alt, editor al Vogue Franța, a incenunchiat în culise în fața Sarei, strigând exaltata: “Mulțumesc!”.

http://www.vogue.com/

Text: Ioana Bora

Articole asemanatoare
Chanel
Chanel și-a prezentat colecția Cruise 2021 pe Internet
chanel
Povestea jachetei iconice Chanel
Chanel
Moment savuros la Săptămâna Modei din Paris. Gigi Hadid scoate o intrusă de pe scenă la prezentarea Chanel
chanel
Un fotomodel de succes care a defilat pentru Dior și Chanel s-a făcut bărbat și și-a schimbat numele

1 Response

  1. Pingback : Top 3 cele mai bune colecții de la Paris Fashion Week | Elodia

Comenteaza acest articol

Top 3 cele mai bune colecții de la Paris Fashion Week

by realitatea   1 min
1