Tabu
FASHION

Top 3 cele mai bune colecții de la Paris Fashion Week

Printre favoritele noastre de la Fashion Month se numără mult mai multe colecții, însă la Fashion Week Paris nu am putut să trecem cu vederea peste 3 colecții cu totul speciale:

1. Haider Ackermann– un nume care poate sună necunoscut pentru unii, însă de 3 sezoane încoace uimește prin originalitatea designului și prin felul în care piesele sale de lux par atat de purtabile. Designerul a combinat cu succes brocart, șifon, piele și inserții metalice, creând una dintre cele mai colorate colecții ale sale și uimind prin originalitatea croielii, alegerea perfectă a culorilor și asocierea materialelor metalice cu texturi neobișnuite.

http://www.vogue.com/

2. Chanel- Karl Lagerfeld a prezentat la Paris o colecție care nu pare pamanteană, ci ruptă din alte universuri. Tema colecției a fost o lume acvatică fantastică, din care au fost preluate simboluri precum scoicile, coralii, căluții de mare, nisipul și strălucirea, subliniată cu ajutorul perlelor așezate nu doar pe haine, ci și pe curele, sau în loc de nasturi și chiar și în părul modelelor, creând un look diafan, de poveste.

http://www.vogue.com/

3. Alexander Mcqueen- Sarah Burton a fost la a treia colecție a sa pentru Alexander Mcqueen și a reușit din nou să uimească:  a ales tema acvatică, o lume fantastică, pe care a exploatat-o la nivel coloristic și textural. Imediat după defilarea modelelor pe podium, Emanuelle Alt, editor al Vogue Franța, a incenunchiat în culise în fața Sarei, strigând exaltata: “Mulțumesc!”.

http://www.vogue.com/

Text: Ioana Bora

ARTICOLE SIMILARE

Shopping de toamnă

realitatea

Coca Cola e fashionista caritabilă

realitatea

Paris Fashion Week, cu filme noir, muzică live și celebrități excentrice

realitatea

10 lucruri pe care NU le știați despre gemenele Olsen

realitatea

These boots are made for walking

Sandra Bullock vrea un cheesburger de la petrecerea Vanity Fair – VEZI VIDEO

realitatea

1 comentariu

Top 3 cele mai bune colecții de la Paris Fashion Week | Elodia 7 October 2011 at 12:55

[…] Tabu […]

Răspunde

Scrie un comentariu