Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

TOP 5 Bancuri despre ALEGERI

1. Real: http://bucatarici.ro/de-ziua-lui-mickey-la-disney-incepe-un-nou-sezon-desene-cu-mickey/ …Pe bune???

2.-Alo, va rog un elicopter pe Palatul Victoria!

3. “Draga domnule Mark Zuckerberg! Va multumesc, Klaus”

4.Real: Mircea Badea : “Am tot vrut s-o salvam dar cred ca fetei a inceput sa-i placa sa fie violata!”

5.Catavencii: “http://www.catavencii.ro/momente-esentiale-din-istoria-televiziunilor-de-stiri/

1475 – Deși cronicile spun că peste 40 000 de moldoveni s-au adunat la Vaslui pentru a manifesta împotriva invaziei otomane, televiziunile de știri au ignorat protestele, preferând să nu transmită nimic. Au folosit, se pare, jalnicul pretext că încă nu se inventase tehnologia necesară funcționării lor.

1599 – Mihai Viteazul intră în Alba Iulia și pune bazele mișcării Uniți Salvăm. Televiziunile aservite lui Sigismund Bathory ignoră evenimentul și transmit pentru a nu știu câta oară filmul ”Singur acasă”, despre un tip care se trezește singur în cetatea în care locuia și se vede nevoit s-o apere de o invazie tătară. Mihai Viteazul scrie pe Twitter că vrea să-și ducă calul la Fân Fest.

1600 – În ajunul bătăliei de la Mirăslău, hipsterii din Ardeal protestează împotriva tacticii lui Mihai Viteazul de a otrăvi fântânile din Roșia Montană în calea armatei generalului Basta. O mașină a Antenei 3 este vandalizată de manifestanți.

1859 – La București, televiziunile de știri îl denigrează pe Alexandru Ioan Cuza, arătând că, în cazul în care el este ales domn, există pericolul ca Țara Românească să se unească cu Moldova.

1901 – Filosoful și matematicianul Bertrand Russel oferă o interpretare nouă paradoxului antic al mincinosului, care sună cam așa: Dacă o televiziune de știri din România spune că minte, atunci nu cumva ea spune chiar adevărul?

1918 – Are loc adunarea de la Alba Iulia, la care au participat peste 100 000 de români. Televiziunile noastre de știri dau cifra ca fiind corectă, însă din reflex manipulează că Transilvania s-a unit cu Slovacia, Spania și două landuri germane.

1944 – Televiziunile românești întorc armele și încep să-l atace pe Hitler. Jurnaliștii de la Antena 3 fac mișto de niște tablouri foarte nasoale, pictate de Fuhrer în tinerețe.

1989 – Un ziarist de la o televiziune de știri îi ceartă pe manifestanții de la Timișoara că n-au ieșit în stradă pentru a protesta și împotriva altor dictaturi pe care le-a avut de-a lungul istoriei țara noastră.”

ARTICOLE SIMILARE

Studiu: Cand e prea tarziu sa te mai apuci de sport ca sa fii in forma

Coca Cola by Manolo Blahnik

realitatea

Povești de peste graniță, cocktail-uri sau shopping?

realitatea

Iată prima familie din lume de trei neveste!

Cardurile de energie: Cum arată, când vor fi distribuite şi când se vor face primele plăţi

Andreea Damian

Aceste clişee ne dor (8): “Copiii săraci din Africa”

Scrie un comentariu