Tabu
Image default
lifestyle

Top 5 joburi ciudate

Dacă vă gândeaţi că jobul vostru este unul nasol, ma gândiţi-vă încă o dată. Nu e chiar aşa pentru că există şi meserii mult mai dubioase. Iată câteva exemple.

1. Judecător odorizant poate fi considerat unul dintre cele mai mirositoare joburi de pe pământ. Angajaţii nu trebuie sa facă altceva decât să miroasă, din oră în oră, la subţiori diverşi subiecţi care testează deodorante noi.

2. Îngrijitori de corbi. Vorbim despre o meserie unicat, dar practicată în mod continuu, de-a lungul timpului, de mai multe persoane. Locul de muncă: Turnul Londrei, iar subiectele, evident… corbii din turnul cu pricina. Tot ceea ce trebuie să facă angajaţii este să asigure bunăstarea corbilor, care au fost şi vor fi tot timpul şase la număr.

3. Bijutier din excremente de pasăre. Numele meseriei spune tot, dar nu putem spune că s-a bucurat de un real succes având in vedere că o singură persoană şi-a pus în aplicare acest talent.

4. Colorator de citrice. Chiar asta face! Pictează chimic fructele bogate în vitamina C, culese prea devreme, pentru ca acestea să aibe o coloratura uniformă pe care ar fi putut-o dobândi doar după o coacere completă.

5. Controlori de mobilier. Ei pot cu uşurință să doarmă la locul de muncă pentru ca jobul lor presupune testarea unor diverse piese de mobilier pentru a vedea cât de comode sunt acestea. O oaie, două oi, trei fotolii…

ARTICOLE SIMILARE

Cum s-a imbracat ELENA UDREA la nunta ELENEI BASESCU

realitatea

EXCLUSIV TABU: interviu cu Rudy Giuliani

realitatea

Cu 30.000 de euro, Katie Holmes și-a recăpătat look-ul

realitatea

Interpreta lui Katherine Chancellor, în serialul ”Tânăr și neliniștit”, A MURIT

Expo fashion inedită în Philadelphia

realitatea

Cinca, Adamescu și Flamingo

realitatea

Scrie un comentariu