Tabu
Image default
lifestyle

Top 5 joburi ciudate

Dacă vă gândeaţi că jobul vostru este unul nasol, ma gândiţi-vă încă o dată. Nu e chiar aşa pentru că există şi meserii mult mai dubioase. Iată câteva exemple.

1. Judecător odorizant poate fi considerat unul dintre cele mai mirositoare joburi de pe pământ. Angajaţii nu trebuie sa facă altceva decât să miroasă, din oră în oră, la subţiori diverşi subiecţi care testează deodorante noi.

2. Îngrijitori de corbi. Vorbim despre o meserie unicat, dar practicată în mod continuu, de-a lungul timpului, de mai multe persoane. Locul de muncă: Turnul Londrei, iar subiectele, evident… corbii din turnul cu pricina. Tot ceea ce trebuie să facă angajaţii este să asigure bunăstarea corbilor, care au fost şi vor fi tot timpul şase la număr.

3. Bijutier din excremente de pasăre. Numele meseriei spune tot, dar nu putem spune că s-a bucurat de un real succes având in vedere că o singură persoană şi-a pus în aplicare acest talent.

4. Colorator de citrice. Chiar asta face! Pictează chimic fructele bogate în vitamina C, culese prea devreme, pentru ca acestea să aibe o coloratura uniformă pe care ar fi putut-o dobândi doar după o coacere completă.

5. Controlori de mobilier. Ei pot cu uşurință să doarmă la locul de muncă pentru ca jobul lor presupune testarea unor diverse piese de mobilier pentru a vedea cât de comode sunt acestea. O oaie, două oi, trei fotolii…

ARTICOLE SIMILARE

Idei creative pentru decorarea caloriferelor

Andreea Damian

Cristina de la trupa Impact s-a MARITAT

Oprah și Michelle Obama pe aceeași copertă

realitatea

Iubiri de-o vară…

realitatea

Nicole Kidman ar vrea să renunțe la actorie

realitatea

Ces amours- la/ Iubiri din trecut – real vs film

realitatea

Scrie un comentariu