Tabu
Image default
PEOPLESlider

Top 5 mame vedete eroine din România

De cele mai multe ori e greu să îmbini cariera cu familia dar unor vedete le iese şi încă foarte bine. Mai ales că au timp să devină mame şi să se ocupe îndeaproape de copii lor. Tabu îţi prezintă şapte exemple de astfel fe femei care au reuşit cu brio să jongleze între ceea ce fac şi rolurile de mame perfecte.

Anca Serea (39 de ani) se poate numi o mamă eroină, căci vedeta şi soţul ei au împreună şase copii. Fosta prezentatoare de televiziune a rămas văduvă cu doi copii destul de devreme şi apoi l-a întâlnit pe cântăreţul şi compozitorul Adi Sînă cu care s-a căsătorit şi cu care a mai făcut patru copilaşi. Vedeta este mereu ocpată cu diverse campanii şi reclame dar se ocupă mereu de odraslele ei, fiin ajutată atât de mamă cât şi de soţ. Nu o dată, vedeta care şi-a revenit repede după sarcină din punct de vedere medical, a declarat că ar face şi al 7 lea copil. David se numeşte cel mai mare dintre băieţi, apoi Sarah, iar apoi cu Adi Sînă i-a făcut pe Noah, Ava, Moise şi Leeah.

raluca_blejusca
raluca_blejusca

Raluca Blejuşcă (33 de ani) făcea pe vremuri, acum 10 ani, parte din trupa Angels, când formaţia era în mare vogă, iar referenul „Așa-s băieții umblă numai după fete” era fredonat de toată lumea. Deşi a dispărut o vreme din peisaj, tânăra şi-a întemeiat o familie cu băiatul de care se îngrăgostise la nunta surorii ei. Artista, care a terminat Facultatea de Asistență  Socială-Sociologie şi un Master cu specializarea „Consiliere în Asistență  Socială” este căsătorită cu un procurer şi au cinci copilaşi:  Serafim, Cassian, Emilian, Maria şi Anastasia cu care a apărut pentru prima dată într-o emisiune tv. Toat[ familia locuieşte de mai bine de cinci ani în Tulcea.

nicoleta luciu si familia e
nicoleta luciu si familia e

Nicoleta Luciu (39 de ani), fosta vedetă de telenovele şi prezentatoare tv, se mândreşte cu cei patru copii pe care îi are cu omul de afaceri Zsolt Csergo cu care s-a mutat de câţiva ani la Miercurea Ciuc. În 2008, fosta vedetă din seriale l-a născut pe Zsolt jr, iar în 2011 i-a adus pe lume pe tripleţii Kim, Kevin şi Karoly. “Sunt fericită de când am devenit mamă! Mă bucur de ei. Tripleţii au intrat la şcoală şi văd că le place. Fac în continuare sport, schiază, mergem foarte des la munte atât aici, cât şi în Austria. Plus că îi duc şi la fotbal, înot, hochei pentru a nu sta pe tablete şi pe telefoane mobile”, spunea Nicoleta Luciu la vremea respectivă.

silvika-4-copii
silvika-4-copii

Silvika sau Silvia Gandrabur s-a născut în Republica Moldova, dar trăieşte în Germania şi a venit o perioadă în România să lucreze cu El Radu. Silvika a reușit să ne surprindă și cu viața ei personal fiind excentrică, îndrăzneață și sexy pe scenă și la ședințe foto, Silvika se transformă total când ajunge acasă. Este mamă a patru copii, unul mai cuminte ca celălalt: Tatiana, Andreas, Silviu şi Vladislav. Solista de peste Prut, care trăieşte în Germania, este o mamă singură, însă are sprijin din partea prietenilor când este plecată de acasă cu promovarea muncii ei.

mirela vaida
mirela vaida

Alina Puşcaş (34 de ani) şi Mirela Vaida (37 de ani) au împreună câte trei copii şi sunt foarte fericite. După un mariaj ratat, Alina s-a căsătorit cu mediul Mihai Stoenescu şi au făcut împreună 3 copilaşi frumoşi, Alexandru, Iris şi Melissa Antonia. La rândul ei, cântăreaţa de la Teatrul Constantin Tănase are şi ea trei copilaşi şi este foasrte fericită alături de Tudor Ştefan, Carla şi Vladimir. Actriţa, cântăreaţă şi prezentatoare tv şi-a adus ca ajutor şi soacra şi astfel se poate descurca mai uşor cu job-urile pe care le are.

ARTICOLE SIMILARE

8 alimente wellness de consumat în această vară

Andreea Damian

Anamaria Ferentz l-a întâlnit pe Klaus Iohannis la San Francisco. Cum s-a fotografiat cu președintele

Andreea Damian

Gestul prețios făcut de Adelina Pestrițu cu banii câștigați dintr-un proces

Tabu Tabu

Cum să mănânci bine fără să te simți vinovată?

Andreea Damian

Serena Williams a apărut într-o reclamă Nike cu mesaj puternic feminist

Adevărul despre problemele de sănătate ale Christinei Applegate

Andreea Damian

Scrie un comentariu