Home > Lifestyle > TOP 5 Printese inca singure / FOTO

TOP 5 Printese inca singure / FOTO

1. Madeleine Thérèse Amélie Joséphine (28 de ani) este cea mai tânără membră a familiei regale suedeze şi a treia în linia de succesiune la tron. Aceasta s-a aflat, în 2009, în topul Forbes al celor mai sexy tinere prinţese, graţie chipului ei şi a pasiunii pentru modă.
2. Charlotte Marie Pomeline Casiraghi este al doilea copil al lui Caroline, Prinţesă de Hanovra, şi a regretatului Stefano Casiraghi, un industriaş italian. Este a patra în linia la succesiunea la tronul Monaco. Prinţesa lucrează la editor la numeroase publicaţii britanice prestigioase.

3.Sonam Dechen Wangchuck (29 de ani), Prinţesa Bhutanului, este fiica fostului rege Jigme Singye Wangchuck şi sora vitregă a actualului rege, Jigme Khesar Namgyel.  Aceasta a studiat Relaţiile Internaţionale la Universitatea Stanford şi are un master în Drept la Harvard.

4.Tsuguko Takamado (24 de ani) e considerată cea mai misterioasă prinţesă din lume. Aceasta a studiat psihologia şi are la dispoziţie un buget de cheltuieli personale de nu mai puţin de patru milioane de dolari anual. E nepoata actualului împărat al Japoniei, Akihito şi este cea mai mare fiică a Prinţului Takamado.
5.Prinţesa Iman a Regatului Iordaniei este o frumuseţe de 28 de ani, cu un chip de copil, care ascunde însă o pregătire militară de excepţie, fiind înrolată în armata iordaniană. Are o avere de 7,8
miliarde de dolari, iar ea şi mama ei, regina Noor, sunt considerate unele dintre cele mai frumoase femei din lumea arabă.

…Mai mult in revista TABU, editia iunie – august, acum la toate punctele de distributie a presei!


Loading...

Comenteaza acest articol

TOP 5 Printese inca singure / FOTO

by   1 min
0