Home > beauty > Top 5 tendinţe de beauty la New York Fashion Week 2011-2012

Top 5 tendinţe de beauty la New York Fashion Week 2011-2012

Designerii si hairstylistii au dictat cele mai proaspete tendinte in beauty la New York Fashion Week, iar noi le-am selectat pe cele mai interesante si mai usor de realizat. Alegeti coafura potrivita trasaturilor voastre:

1. Textura umedă a părului: În show-ul Proenza Schouler, stilistul Paul Hanlon a folosit ceară, ulei şi diverse spray-uri de strălucire pentru păr, pentru a crea aspectul de păr umed.

2. Coada de cal prinsă în partea de jos: Reed Krakoff are o abordare minimalistă, preferând o coafură simplă, lejeră, uşor de realizat: coada de cal, prinsă în partea de jos, în zona cefei.

3. Împletitura coadă de peşte: Michael Kors a propus în show-ul său o împletitură ceva mai specială decât cea clasică, divizând părul în două părţi şi executând două cozi împletite, pe care mai apoi le-a legat împreună, într-o formă dezordonată, cu ajutorul sireturilor de pantofi.

4. Cocul aerisit: Inspirată de coafurile anilor ’60, Diane von Furstenberg a propus în show-ul său cocurile aerisite, tapate, probabil ajutate de bumpits, care dau volum cocului.

5. Spirala: În show-ul Lela Rose, inocenţa a fost sărbătorită prin realizarea unei spirale subtile în partea dreaptă, prinsă după ureche cu un elastic sau cu o agrafă, iar restul părului fiind lăsat pe spate, natural.

Text: Ioana Bora

Articole asemanatoare
modelul
Modelul fără picioare urcă pe podium la New York Fashion Week la doar 9 ani
Retro - Hair Trends
Tendinţe în frumuseţe primăvară-vară 2012

Comenteaza acest articol

Top 5 tendinţe de beauty la New York Fashion Week 2011-2012

by realitatea   1 min
0