Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Top 5 trucuri de frumusețe, care vor șterge vârsta de pe fața ta

Trucurile de frumusețe de bază te ajută să arăți îngrijită și tânără, fără a face eforturi extraordinare pentru acest lucru.

Mai jos veți găsi 5 trucuri care vor șterge literalmente vârsta de pe față și îți vor face viața mai ușoară.

Highlighter  

Highlighter este un instrument miracolos care face viața mai ușoară pentru femeile de toate vârstele. Această „baghetă magică” este capabilă să ascundă orice imperfecțiune pe pielea feței, precum și să netezească primele modificări legate de vârstă. Este important să alegi nuanța perfectă care să se potrivească tenului tău. Texturile uscate pot accentua ridurile. Ideale sunt cele cremoase cu efect hidratant.

Nu mai folosi rimel negru

Rimelul negru face aspectul mai încărcat și trist. Deci, pentru a corecta acest detaliu, ar trebui să alegi un rimel maro, albastru închis sau de culoarea prunei, atât pentru machiajul de zi, cât și pentru cel de seară. Opțiunea de bază, care se va potrivi armonios chiar și celei mai capricioase doamne, este rimelul maro. Este cel care va sublinia cu succes frumusețea naturală a ochilor și va face aspectul mai expresiv și atractiv.

Forma și culoarea unghiilor 

Mâinile îngrijite sunt cartea de vizită a unei femei. Fiecare dintre femei ar trebui să acorde o atenție deosebită unghiilor. O manichiură cu unghii scurte nu e în afara tendințelor niciodată. Dimpotrivă, dacă le dau o formă de migdale sau le porți pătrate, manichiura va fi impecabilă. O paletă de culori pastelate pe unghii este o opțiune de câștig, care nu va lăsa indiferent nici o femeie matură.

Schimbă coafura

Calitatea părului, culoarea acestuia și cel mai important, tunsoarea reprezintă arma oricărei doamne. Tunsorile scurte la modă bob, pixie, carre, precum și bob-carre vor ajuta doamnele mature să arate tinere și moderne în noul sezon. Deci, asimetria în coafură plus colorarea shatush, balayage sau ombre într-o perioadă scurtă de timp poate transforma imaginea unei femei.

Buze naturale

Machiajul în noul sezon nu se va descurca fără un ruj într-o nuanță naturală de bej. Buzele în această nuanță arată extrem de natural și atractiv, cred specialiștii. De asemenea, rujurile în culori naturale înfrumusețează și întineresc aspectul.

ARTICOLE SIMILARE

De ce ne este atât de greu să nu ne atingem faţa?

Andreea Damian

Andra a donat 20.000 de euro pentru Spitalul Matei Balş din Capitală

Tabu Tabu

Game of Thrones – tot ce trebuie să știi despre sezonul 8

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 4 august!

realitatea

Jane Seymour a pozat pentru a treia oară în Playboy la 67 de ani. FOTO

Andreea Damian

Ce se întâmplă când te culci imediat după ce ai mâncat

Andreea Damian

Scrie un comentariu