Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Top 5: vedete agresate de iubiți

În dragoste nu este permis orice, au aflat câteva vedete din România care au avut de-a face cu parteneri violenți. După ce cazul Alexandrei Stan a răsunat în toată România, alte vedete au prins curaj și au recunoscut că au fost agresate de partenerii lor. Iată un top cinci al vedetelor din România agresate de iubiții lor:

1. Ana Maria Georgescu, cunoscută ca interpreta hit-ului ”Ochii tăi” a fost agresată de iubitul său, Florin Chilian. Cântărețul și-a agresat iubita, făcând-o pe acesta să treacă prin clipe îngrozitoare: “În urmă cu patru ani am avut un accident de maşină. Eu şi Florin ne-am certat pe drum. A început să strige că eu sunt de vină. Apoi a început să mă lovească. Mă gândeam cum să fac să scap cu viaţă. Mergea la maşină, încerca să schimbe roata, apoi venea şi mă agresa. M-a lovit din nou, am căzut şi m-am lovit la cap de bordură”, declara Ana Maria în 2010.

2. Fosta soție a lui Marian Drăgulescu a făcut publică drama prin care a trecut după ce a înaintat divorț. Larisa Drăgulescu a depus plângere pentru violență domestică în 2009. “M-a bătut şi m-a lovit cu piciorul în faţă”, mărturisea vedeta.

3. Deși nu recunoaște că ar fi fost victima unei violențe domestice, Andreea Spătaru a fost agresată de iubitul ei de pe atunci, așa zisul ”Boschet” în plină stradă. Toată scena a fost imortalizată de către paparazzi care erau în zonă.

4. Oana Frigescu a trecut prin clipe îngrozitoare, fiind agresată de soțul ei, pe când era însărcinată. Aceasta n-a suportat situația și-a pus punct căsniciei sale. Actele de violență ale soțului său au fost dovedite în timpul procesului de divorț.

5. Bianca Drăgușanu este una din vedetele care a recunoscut public că a fost agresată de iubitul său: “Ajunsese să nu se mai poată controla. Era foarte gelos, iar atunci când făcea câte o criză, venea şi o lua cu forţa de acasă. Odată a răpit-o din faţa blocului, îmbrăcată doar în pijamale. Bătăile erau la ordinea zilei, însă, la un moment dat, prin 2004, a lovit-o până nu s-a mai mişcat. A ajuns la spital în comă. În plus, ea suferise un accident la un picior, iar prietenul ei a lovit-o chiar peste rană. A avut un hematom mare, care apoi s-a infectat. A fost groaznic pentru ea, mai ales că doctorii i-au spus, chiar de ziua ei, că s-ar putea să-i fie amputat unul dintre picioare”, a declarat vedeta.

ARTICOLE SIMILARE

Kim Kardashian, primele poze cu fetita ei! Vezi cat de draguta este

ADELINA PESTRITU – sexy in TABU! Galerie FOTO si interviu! Adevarul despre SANII ei, LIVIU VARCIU si de ce umbla goala prin casa!

Amănunte despre viaţa lui Tom Cruise

Show-ul de televiziune care a băgat spaima în familii: Devii vegetarian sau îți ucidem animalul de companie

Andreea Damian

EBOLA: Primul caz in Statele Unite

Andreea Banica, in doliu! Dupa moartea parintilor, pe ea o iubea cel mai mult

Scrie un comentariu