Home > Lifestyle > Top 5: vedete care au divorțat pentru amante

Top 5: vedete care au divorțat pentru amante

Afirmația pe care o auzim cu toții în filme  “Până când moartea vă va despărţi” nu este general valabilă pentru toată lumea. Iar asta o demonstrează tot mai multe cupluri din shobiz-ul românesc care decid să pună punct căsniciilor. Motivul pentru care o fac este adesea același: a treia persoană! Iată astfel, top cinci amante celebre!

1. Cristi Borcea a avut o relație extraconjugală timp de 8 ani. În cele din urmă, finanțatorul de la Dinamo a hotărât să divorțeze de cea care îi dăruise trei copii pentru a se căsători cu Alina Vidican, amanta sa.

2. Claudiu Niculescu a divorțat de soția sa, Lidia, cu care avea deja doi copii pentru a se căsători cu prezentatoarea Tv, Diana Munteanu. Divorțul nu a fost unul liniștit, fosta soție acuzându-l de infidelitate: “Eu nu vreau să-i stric imaginea, să îl am pe conştiinţă. L-am lăsat pe el să decidă, i-am dat libertate şi aşa am ajuns aici. Însă este rău că se îndepărtează de copii, o să regrete mai târziu, când Alexandru şi Rebeca o să-l dispreţuiască. O să realizeze în timp ce a făcut în ultimii ani. Eu sunt cu nervii la pământ, însă pentru copii o să lupt atât cât pot, sunt singurii care imi dau putere”, spunea pe atunci fosta soție a fotbalistului.

3. Dan Șucu a divorțat de soția sa, Camelia Șucu, pentru amanta sa, Diana Lăscărescu, declanșând astfel și cel mai costisitor divorț din România la acel moment. “Poate că în căsnicia mea, care totuşi a durat 18 ani, nu am ştiut să comunic mai mult cu omul de lângă mine, să îi spun mai mult ce îmi doream. Nu trebuie să gândim că cel de lângă noi gândeşte la fel. Trebuie să îi spui. Or, eu asta nu am făcut. Sunt oameni care au chimie, dar nu au comunicare. Dar eu zic că mi-am făcut totuşi lecţiile în căsătorie, destul de frumos şi de bine. Mi-am dorit copii, mai mulţi. Îmi plac foarte mult copiii. Poate de-asta am şi 15 fini”, este ceea ce declara pe atunci Camelia Șucu.

4. Adrian Enache s-a iubit cu cea care îi era amantă timp de 14 ani până să divorțeze de cea care îi era soție. Povestea este cu atât mai controversată cu cât Iuliana Marciuc s-a și căsătorit pe când îi era amantă lui Adrian Enache, sperând că-l poate uita pe acesta. Acest gând nu s-a concretizat, cei doi căsătorindu-se după 14 ani de relație ”ascunsă”. “Povestea mea nu este cu nimic deosebită. E adevărat că mi-aş fi dorit ca destinul să nu-mi ofere aceşti ani duplicitari. Nu aşa am văzut eu la părinţi, la prietenii noştri de familie, nu aşa am fost educată”, spunea Iuliana Marciuc.

5. Petre Roman și-a înșelat soția după 34 de ani de căsnicie. Relația sa cu Silvia Chifiriuc a debutat pe când fostul prim-ministru era încă însurat. Căsnicia s-a destrămat, iar Petre Roman a divorțat de Mioara Roman, cea cu care are două fete. În urma divorțului, Petre Roman s-a căsătorit cu cea care îi fusese amantă și au împreună un băiețel.

Articole asemanatoare
TUDOR GHEORGHE despre prostitutia din showbiz
Madonna și Guy Ritchie divorțează pe 21 noiembrie la Londra
Chickipedia, enciclopedia femeilor frumoase, puternice și celebre

Loading...

Comenteaza acest articol

Top 5: vedete care au divorțat pentru amante

by   2 min
0