Home > Lifestyle > Top 5: vedete care au murit într-o cameră de hotel

Top 5: vedete care au murit într-o cameră de hotel

S-a vorbit și scris foarte mult despre moartea lor, însă toate au ceva în comun: locul în care au murit! Iată cele mai controversate decese ale vedetelor:

1. Deși avea doar 48 de ani, Whitney Houston a fost găsită fără suflare într-o cameră de hotel. Moartea sa a fost mult discutată însă concluzia la care s-a ajuns a fost că celebra cântăreața a luat un sedativ puternic și a adormit în cadă, ceea ce a condus la deces prin inecare.

 2. Anna Nicole Smith a decedat după ce a luat o supradoză accidentală de somnifere și alte opt medicamente cu rețete. Fostul iepuraș Playboy a fost găsită moartă în hotelul Seminole Hard Rock din Hollywood, Florida, în februarie 2007.

3. James Gandolfini a murit la vârsta de 51 de ani din cauza unei crize cardiace. Îndrăgitul actora se afla la un hotel din Roma, unde era cazat pentru festivalul de film Taormina.

4. Se spune că moartea lui Coco Chanel a fost așa cum a și trăit: cu stil! Și asta pentru că s-a stins din viață în 1971 la vârsta de 87 de ani în timp ce pregătea  o noua colectie de moda. Designerul a fost găsit fără suflare în apartamentul său din Ritz Carlton, în Paris.

5. Moartea actorului David Carradine a fost controversată. Acesta se afla în hotelul Swissotel Nai Lert Park din Thailanda pe când s-a strangulat accidental. Mai precis, poliția i-a găsit corpul actorului din Kill Bill într-un dulap și ipoteza a fost cea a unui deces  provocat de asfixiere accidentală.

Articole asemanatoare
Azi apar numele tuturor refugiaților care au murit căutând adăpost în UE
Ucigașul din Toronto, Alek Minassian făcea parte dintr-un grup misogin care promova violența și violul

Comenteaza acest articol

Top 5: vedete care au murit într-o cameră de hotel

by   1 min
0