Tabu
Image default
PEOPLESlider

Top 5 vedete de la noi care au operații și sunt de nerecunoscut

Majoritatea domnișoarelor din showbizzul românesc au trecut pe la estetician chiar dacă multe dintre ele nu recunosc adevărul. Unele au spus de-a lungul anilor că s-au schimbat din diferite motive, că nu au apelat la bisturiul chirurgului estetician iar altele au recunoscut fără să se ascundă acest lucru.

inna la debut
inna la debut

Inna (33 de ani) arată altfel înainte să devină celebra și cu mai multe kilograme în plus. Însă odată cu succesul muzicală internațional au apărut și banii având posibilitatea să mai ajusteze câte ceva pe ici pe colo. Acum este foarte sexy, s-a maturizat și se vede că se simte bine în pielea ei. Solistă mărturisea că nu a venit momentul să-și facă operații și că toate vin la timpul lor.

bianca dragusanu in tinerete
bianca dragusanu in tinerete

Bianca Drăgușanu (37 de ani) a uimit pe toată lumea în momentul în care a apărut prima oară la o emisiune despre dragoste. Era grăsuță, plină de alunițe și creață și nu atrăgea atenția. De când s-a întors în showbizz și a devenit o cuceritoare, alunițele și kilogramele în plus au dispărut, a devenit o filiformă și se știe că nu prea mai mănâncă. Se zvonește că și-a scos câteva coaste și că și-a operat picioarele, acestea fiind doar câteva dintre operațiile făcute.

brigitte pastrama
brigitte pastrama

Brigitte Pastramă (43 de ani), fostă Năstase, a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani când s-a căsătorit cu celebrul sportiv Ilie Năstase. Înainte de această căsnicie a fost blondă, a mai fost căsătorită și a făcut pușcărie. Femeia a fost întotdeuna ambițioasă și ori de câte ori a avut chef și-a făcut câte schimbări și-a dorit. Una dintre acestea a fost mărirea buzelor, care se vede cu ochii liber.

margherita-de-la-clejani
margherita-de-la-clejani

Margherita (28 de ani), fiica lui Ioniță și a Vioricăi din Clejani, a trecut de-a lungul anilor prin schimbări drastice. Fermecătoarea domnișoară cântăreață acum nu mai este blondă și se pare că a dat de gustul operațiilor estetice. Se pare că acestea creează dependență, deoarece Margerita pare că nu se mai poate opri din operații. Și-a modificat cu ajutorul siliconului sânii, buzele, și-a operat și nasul, iar mai nou se pare că brunetă și-a umblat puternic chiar și la pomeți.

daniela crudu
daniela crudu

Daniela Crudu (30 de ani) se poate consideră și ea campioană la operațiile estetice. Sănii și i-a mărit, la fel și buzele care au căpătat o mărime considerabilă. Fosta asistență TV și-a făcut multe intervenții chirurgicale reușind să se transforme total față de debutul ei în televiziune. Sprâncenele ei au trecut și ele prin transformări, la fel că și nasul, care a fost operat și Cruduță a recunoscut acest lucru. Cert este că blondă asistență tv acum arată altfel decât era acum 10-12 ani.

ARTICOLE SIMILARE

Ținute de petrecere: cum să porți paietele și auriul

Andreea Damian

Monica Lewinsky, întâlnire de gradul 0 cu Hillary Clinton

Andreea Damian

Prima fotografie oficială a lui Charlene de Monaco, cu familia ei, după luni de absență

Andreea Damian

Fostă fată Bond, infectată cu coronavirus

Andreea Damian

Anamaria Prodan, imagine adorabilă cu Reghe jr: “Cum să-ți alinți puiul” – Fotografia de mii de LIKE-uri

Andreea Damian

Ce tendințe de primăvară/vară 2021 să adopți dacă ai peste 50 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu