Tabu
LIFESTYLE What's hot

Top 5:vedete care au învins cancerul

Cancerul este o boală care, din păcate, afectează din ce în ce mai multă lume. Celebritatea nu le-a ferit nici pe cele mai cunoscute femei de pe Planetă, însă unele au reușit să învingă această cumplită boală. Iată cinci femei curajoase care au dat piept cumplitei boli:

1. Kyle Minogue fost diagnosticată cu cancer la sân, la vârsta de 36 de ani. După un diagnostic inițial greșit și un tratament destul de invaziv inutil, aceasta a reușit să învingă boala. Cazul cântăreței a fost un semnal de alarmă în 2005 în rândul celorlalte femei, devenind atunci de importanța unui control de rutină.

2. Frumoasa actriță, Christina Applegate, a fost de asemenea diagnosticată cu cancer la sân. Depistat în fază incipientă, cancerul a putut fi invins de aceea, actrița participă la acțiuni de conștientizare a importanței controlului mamar.

3. Cu toții o știm din telenovela celebră ”Ruby!”, însă puțini știu că Barbara Mori a fost diagnosticată cu cancer. Pentru a-i sprijini pe cei care sunt afectați de această boală dar și pe cei care nu merg la medic regulat, actrița a ajutat la creearea unui documentar prin care declarațiilor mai multor supraviețuitori ai cancerului își spun povestea.

4. Unul dintre cei mai îndrăgiți actori, Robert DeNiro, a fost diagnosticat la 60 de ani cu cancer la prostată. După multe tratamente, faimosul actor a reușit să învingă boala.

5. Un alt caz celebru de vedetă care a invins cancerul este Michael Douglas. Deși ajunsese într-un stadiu avansat, cancerul la gât cu care fusese diagnosticat, a fost învins. 

ARTICOLE SIMILARE

Anticoncepționalele scad apetitul sexual

realitatea

Se alege praful de averea lui DINU PATRICIU

Reactia Biancai dupa ce a aflat ca Victor are o noua iubita!

Reclamele TV predispun copiii la obezitate

realitatea

ANTONIA vorbește despre frumusețe vs. machiaj

VALENTINA PELINEL – gravida cu Cristi Borcea!?! Sex cu folos la puscarie

Scrie un comentariu