Home > Lifestyle > Top 7 cele mai frumoase ceainarii din Bucuresti

Top 7 cele mai frumoase ceainarii din Bucuresti

Pentru ca toamna se apropie cu pasi repezi si ploile vor lua locul zilelor varatice cu mult soare, incepem sa ne retragem in ceainarii, cafenele, sali de cinema sau teatru. Cum toamna este ideala pentru decoruri calde si ceaiuri bune, venim cu cateva propuneri de ceainarii din Bucuresti:

infinitea1. Ceainaria Infinitea

Daca sunteti in apropiere de parcul Romniceanu, trebuie sa incercati ceainaria Infinitea. Decorul vintage, ceaiul cald si prajiturile minunate sunt un cadru excelent pentru zilele ploioase de toamna.

2. Ceainaria Bohemia Teahouse

Aproape de parcul Cismigiu, vis-à-vis de Conservator, se afla ceainaria Bohemia Teahouse.  Cu o diversitate mare de ceaiuri, Bohemia Teahouse este un loc relaxant si intim, unde timpul pare ca sta in loc.

3. Ceainaria Ramayanaramayana

In apropierea Garii de Nord, pe strada Baldovin Parcalabul, Ceainaria Ramayana ne imbie cu ceai aromat si un  decor demn de alcovul unui maharajah. Ceainaria mereu deschisa te astepta cu produse delicioase si cu o atmosfera ca-n 1001 nopti.

 

la un ceai4. La un ceai

Tot in apropiere de parcul Cismigiu se afla si La un Ceai. Cu un spatiu generos, La un ceai lanseaza o invitatie la licori inmiresmate, prajituri delicioase, filme sau piese de teatru.

 

5. Ceainaria Green Teagreentea

O alta ceainarie ce spune o poveste frumoasa este Green Tea. In apropiere de Calea Calarasilor, pe strada Dr. Burghelea, gasim un loc ideal pentru a evada din agitatia centrului vechi. Ceainaria are ,pe langa diferite sortimente de ceai, macarons si alte bunatati facute in casa. Cu mult dichis, ceainaria delimiteaza mai multe saloane tematice: salonul indian, japonez, salonul mare sau Micul Paris.

 

rendez-vous6. Rendez-Vous

Pe strada Edgar Quinet sau pe strada Floreasca,  ceainariile  Rendez-Vous se mandresc cu o gama de peste 200 de ceaiuri. Cu un meniu complex, ceainaria Rendez-Vous este o oaza de confort si savoare.

 

7. Ceai la Vlaicu

Sora cu ceainariile Metoc, Controceni si Vasiliada, Ceainaria la Vlaicu va imbie intr-o casa cu decor simplu si ceai aromat. Pe langa bunatatile din meniu, amintim de serile cu literatura si muzica buna.

Articole asemanatoare
Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile
Profesoara care vrea armă: Țiganii, ungurii, arabii dacă nu se pot controla pot ieși din clasă
petiție
Într-un București sufocat de noxe, cetățenii își cer „Dreptul la aer”
Bărbații frustrați ai PSD: după Manda și Brăiloiu avem și Bădulescu

Comenteaza acest articol

Top 7 cele mai frumoase ceainarii din Bucuresti

by realitatea   1 min
0