Tabu
Image default
Hobby LIFESTYLE Slider

Top 7 modificari corporale extreme

In trecut, oamenii se supuneau unor modificari corporale extreme pentru a arata apartenenta la un grup, ca expresie a unei credinte religioase sau pentru a respecta traditiile societatii in care traiau.

In zilele noastre insa, majoritatea oamenilor aleg modificarile corporale extreme pentru a soca, pentru a-si satisface nevoia de a se exprima liber sau pentru ca vad asta ca pe o arta.

  1. Scarificatia
    In triburile africane, cei care se supuneau acestei metode de modificare corporala erau considerati oameni de cinste si erau respectati. Scarificatia consta in indepartarea primelor straturi din derm, iar cicatricile rezultate in urma vindecarii vor avea designul ales.

Top-7-modificari-corporale-extreme-1

2. Implantul extraocular
Implantul extraocular consta in introducerea unei bijuterii in globul ocular. Acest tip de modificare corporala a aparut in Olanda in 2002 si poarta numele de JewelEye.

Top-7-modificari-corporale-extreme-2

3. Bagel Head
Bagel Head este un tip de modificare corporala care a aparut in Canada, insa a devenit populara in scena underground din Japonia. Aceasta consta in injectarea in frunte a unei solutii saline sub forma unei gogosi sau a unui covrig. Corpul absoarbe aceasta solutie in 6 pana la 12 ore.

Top-7-modificari-corporale-extreme-3

4. Zombie Boy
Rick Genest, in varsta de 31 de ani, este cunoscut sub numele de Zombie Boy datorita tatuajelor care-i acopera mare parte a corpului. Tatuajele i-au adus acestuia succes in lumea modei, dar l-au ajutat sa obtina si roluri in filme, videoclipuri sau reclame. A aparut in videoclipul lui Lady Gaga, “Born this way”, iar in 2012 a devenit imaginea casei de moda a lui Jay-Z.

Top-7-modificari-corporale-extreme-4

5. Omul-pisica
Omul-pisica, al carui nume real este Dennis Avner, a suferit modificari corporale extreme pentru a semana cu o pisica. Acesta a recurs la tatuaj facial, implanturi subdermale in pometi, implanturi transdermale care imita mustatile unei pisici, modificarea formei dintilor pentru a semana cu niste colti si o operatie de modificare a buzei superioare.

Top-7-modificari-corporale-extreme-5

6. Urechea de pe…brat.
Stelarc este un artist in varsta de 70 de ani care, in urma cu 10 ani, si-a implantat o ureche in antebrat. Urechea nu este din silicon, ci o ureche umana, crescuta intr-un laborator special pentru aceasta operatie. Artistul isi dorea ca intr-o zi sa implanteze in aceasta ureche un microfon pe care sa-l conecteze ulterior la un device Bluetooth pentru ca publicul sau sa auda ceea ce “a treia sa ureche” aude.

Top-7-modificari-corporale-extreme-6

7. Red Skull
Henry Damon, un barbat de 37 de ani din Venezuela, a avut parte de modificari corporale extreme pentru a semana cu Red Skull, inamicul lui Captain America din seria de benzi desenate Marvel. Acesta a recurs la implanturi subdermale, si-a tatuat globii oculari si chiar a renuntat la o parte din nas pentru a obtine look-ul dorit. Look-ul a fost completat de tatuaje faciale in combinatie de rosu si negru.

Top-7-modificari-corporale-extreme-7

Desi in Romania modificarile corporale extreme nu sunt vazute cu ochi buni, acestea au devenit foarte populare in alte tari, fie ca este vorba despre unele permanente sau doar temporare.

ARTICOLE SIMILARE

Legătura strânsă dintre obezitate și depresie ar trebui să le îngrijoreze mai mult pe femei

Andreea Damian

Borsec, izvor de energie

realitatea

Bucatareala de placere cu Tupperware

Dana Rogoz in lenjerie intima, cu burtica de gravida la vedere!

realitatea

Miki de la K-pital s-a măritat, după 18 ani de relație. Cum a arătat mireasa și ce rochie a îmbrăcat

Andreea Damian

Boala care o macină pe Kim Kardashian: „Cineva trebuia să mă îmbrace. Durerea era insuportabilă”

Andreea Damian

Scrie un comentariu