Home > Sex-Relatii > Top 7 motive pentru care insala femeile!

Top 7 motive pentru care insala femeile!

Nici in cazul femeilor lucrurilor nu stau foarte diferit cand vine vorba de inselat, desi in cazul doamnelor emotiile sunt cele care controleaza actiunile. Femeile isi tradeaza partenerul, de obicei, atunci cand simt ca relatia este pe final, ca ceva nu mai merge, dar nu au curaj sa ii puna capat.

Asadar, cele sapte motive pentru care si femeile insala:

  1. Top_7_motive_pentru_care_insala_femeile1Cauta atentie/afectiune.

De cele mai multe ori, in cazul femeilor nu sexul prost cu partenerul este principalul motiv, ci faptul ca se simt neglijate. Iar pentru a-si recapata increderea in sine si pentru a se simti apreciate cauta aceste aspecte in bratele altor barbati.

  1. Cauta perfectiune.

Ei bine cine nu o cauta? Dar fiindca ea nu exista, femeile exploreaza diverse teritorii pana cand ajung la unul cat mai aproape de perfectiune. Insala pentru ca vor mereu mai mult si mai bine.

  1. Din razbunare!

Da, asta e un motiv foarte frecvent pentru care femeile aleg sa-si insele partenerii. Pentru ca au fost tradate, iar sexul cu un alt barbat, cred ele, este cea mai mare pedeapsa pe care le-o pot aplica partenerilor.

  1. Miss “centrul atentiei”.

Top_7_motive_pentru_care_insala_femeile2Femeile vor sa fie in prim-plan mereu, dar mereu. Si cu cat sunt mai admirate de domni cu atat sunt mai fericite. Iar pana la aventura nu mai este mult.

  1. Ok, e vorba si despre sex.

Daca o femeie are probleme cu atingerea orgasmului, oricat de iubitor ar fi partenerul ei, ar putea cauta “marele OOO” in patul altui barbat.

7.  Poate fi vorba de o mostenire!

Nu, nu o mostenire in sensul material, ci de o mostenire a unui comportament libertin, compulsiv sau a unei dorinte de experimentare exagerata.

Vezi si:

http://www.tabu.ro/top-7-motive-pentru-care-insala-barbatii/

http://www.tabu.ro/dragostea-dureaza-cat-timp-stii-sa-o-intretii/

http://www.tabu.ro/adulterul-doar-o-oportunitate/

Articole asemanatoare
profesii
Studiu: ce profesii au oamenii predispuși să înșele?
DIANA MUNTEANU divorteaza pentru ca sotul ei are o aventura! Afla cu cine!
Lovitura de teatru: ANTONIA recunoaste ca a fost inselata
Andreea Bălan, ÎN LACRIMI: ” A RECUNOSCUT că m-a ÎNŞELAT”

Comenteaza acest articol

Top 7 motive pentru care insala femeile!

by realitatea   1 min
0