Home > Fără categorie > TOP 10 Cei mai bogati burlaci din Romania…

TOP 10 Cei mai bogati burlaci din Romania…

Se zice ca banii tin loc de orice, inclusiv de frumusete. Hai sa vedem cum arata cei mai bogati 10 burlaci romani!!!!

1.Rani Adamescu şi fratele lui, Bogdan Alexander, sunt cei mai bogaţi  burlaci din Top 300. Ambii au făcut pasiuni pentru vedete din showbizul  românesc, dar mai intens mediatizate au fost cuceririle lui Rani.

2.Cu un business puternic, Gruia Stoica  e unul dintre cei mai  râvniţi, dar şi mai discreţi burlaci, aşa că nu prea li se potriveşte tinerelor  care îşi doresc publicitate cu orice preţ.

3.Marius Cristescu  are o relaţie stabilă şi un copil, dar nu este  căsătorit, aşa că poate intra fără nici o problemă pe lista burlacilor, pe  poziţia a treia.

4.Pe locul patru se află Bobby Păunescu , un businessman celebru,  cu suflet de artist. Producător de film şi regizor, afaceristul se pare că a  ieşit de curând din relaţia cu Monica Bîrlădeanu.

5.Orlando Szasz  e unul dintre cei mai arătoşi milionari din Top  300 şi ocupă locul cinci. Pasionat de ceasuri, el se îmbracă superelegant, aşa  că fetele roiesc în jurul lui.

Lucian Apostol, Nicuşor Năstase (foto), George Brăiloiu, Liviu Brăiloiu şi Ştefan Cristea sunt, în ordinea averii, următorii în topul celor mai doriţi  burlaci din Top 300


Comenteaza acest articol

TOP 10 Cei mai bogati burlaci din Romania…

by realitatea   1 min
1