Home > Sex-Relatii > Dragoste > Top 10 cele mai frumoase melodii de dragoste

Top 10 cele mai frumoase melodii de dragoste

Dragostea se simte. Suntem construiti din dragoste si, intr-o prima faza, incompleti. Cautam dragostea pe oriunde mergem.

Vrem sa ne completam viata si vrem sa ne intregim cu orice pret. Traim intr-un continuu mit al Androginului. Suntem intensi si ne dorim sa individualizam tot ceea ce este in jurul nostru. Cand suntem indragostiti, dragostea pe care o purtam cu atata mandrie vrem sa se vada, vrem sa i se simta parfumul. Iesim din casa, ne punem castile in urechi si vrem ca ceea ce auzim sa fie dragostea. Ne dorim ca ceea ce este in jurul nostru sa ne fie dedicat noua, sa ni se cante povestea. Sa fie despre noi!

Iata 10 melodii care sunt perfecte pentru sentimentele noastre!

  1. Cigarettes after sex – Dreaming of you

Simplitate. Melodia este frumoasa in simplitatea ei. Transmite o tema atat de complexa, precum dragostea, in versuri simple, intr-o imbinarea perfecta intre voce, versuri si negativ.

  1. Chet Faker – I’m into you

Melodia deschide albumul „Thinking in Textures” din 2012, albumul de debut al artistului. Este o combinatie intre optimism si sensibilitate. Transmite o vibratie pozitiva ce nu te poate lasa indiferent.

  1. Jack Johnson – Better Together

Fericire, iubire si speranta. Melodia deschide albumul de debut al artistului, „ In Between Dreams” si nu ar fi putut exista o melodie mai potrivita pentru asta.

  1. Jason Mraz – I’m Yours

Un impuls. O voce frumoasa. O melodie plina de energie pozitiva.

  1. Patrice – Love

Melodia este o definitie completa a tot ceea ce inseamna dragostea. Versurile resusesc sa surprinda modul in care iubirea schimba unghiul din care percep lumea, cat si imposibilitatea de a o gasi in vremurile moderne, unde nevoile fiziologice depasesc orice forma de spiritualitate.

5.Eric Clapton – Layla

Sensibilitate pe acorduri de chitara. Nimic nu poate fi mai romantic ca o chitara pe fundal si o voce groasa ce umple sunetul cu versuri ce definesc dragostea, fara a apela la vreo teorie, ci spunand povesti.

  1. Sinead O’Connor – Nothing Compares 2U

Cele mai frumoase lucruri in viata nu se pot cumpara cu bani. Melodia transmite perfect importanta iubirii, dependenta pe care o manifestam fata de acest sentiment. Frumusetea lui, cat si durerea resimtita in lipsa acestuia.

  1. Leonard Cohen – Dance me to the end of love

Leonard Cohen, cu vocea lui absolut fermecatoare, ne duce pe un alt taram, iar melodia „Dance me to the end of love” ne lasa sa visam la o dragoste pana la adanci batraneti.

  1. Nightwish – While your lips are still red

Melodia celor de la Nightwish ne indeamna sa ne folosim de frumusetea data de dragoste cat de mult putem, sa profitam de momentele de tandrete cat mai mult.

1.Queen – Love of my life

Balada a fost inclusa pe albumul din 1975 al trupei, „A Night at Opera”. Piesa a fost scrisa de Freddie Mercury, despre Mary Austin, cu care a avut o relatie de lunga durata. Sensibilitatea transmisa de piesa, ofera complexitate. Niciun cuvant nu poate descrie starea pe care melodia o insufla.


Articole asemanatoare
Cu ce tip de barbat ar trebui sa te intalnesti?
Cupluri celebre ale anului 2017
Dragostea parinteasca, cel mai puternic sentiment!
Iubirea: frumusetea simplitatii sau obligatia unei vieti in cuplu?

Comenteaza acest articol

Top 10 cele mai frumoase melodii de dragoste

by Georgiana Oprea   2 min
0