Home > Lifestyle > Stiri > Top cele mai scumpe 10 case din lume – FOTO

Top cele mai scumpe 10 case din lume – FOTO

În timp ce majoritatea oamenilor de pe Terra se chinuie să supraviețuiască, există câteva persoane care au atât de mulți bani, încât nici nu mai știu ce să facă cu ei.

Antilla, Mumbai – Prima casă peste un miliard de dolari. Mukesh Ambani, al cincelea om din lume ca avere și președintele gigantului petrochimic idn Mumbai, Reliance Industrie, are aproximativ 43 de miliarde de dolari în conturi. El este și proprietarul unei case de 27 de etaje în Mumbai, care l-a costat 2 miliarde de dolari! Pentru construcția acesteia au fost folosite o grămadă de materiale scumpe, iar arhitectura este impresionantă.

Primele șase etaje sunt dedicate parcării și invitaților familiei. Nivelul pentru sănătate are un jacuzzi, studio de yoga, un studio de dans, bar cu sucuri, sola, și o cameră cu gheață pentru răcorire. Nivelul pentru distracție are un cinematograf, un snack bar, o cameră pentru vinuri și mult spațiu pentru diverse jocuri. Dormitoarele și băile sunt uimitoare. În vila de 27 de etaje există și o sală de bal iar holul are 9 lifturi. Vezi restul topului pe realitatea.net.

Articole asemanatoare
TOP 10 cele mai tari PACALELI de 1 APRILIE!
TOP 10 câștiguri la loto care s-au transformat în tragedii
TOP 10 cei mai sexy tenismeni din toate timpurile
TOP 10 vedete sexy care au peste 50 de ani

Comenteaza acest articol

Top cele mai scumpe 10 case din lume – FOTO

by realitatea   1 min
0