Home > Slider > Top cinci minciuni spuse de vedete!

Top cinci minciuni spuse de vedete!

Sinceritatea nu este tocmai calitatea de baza pentru a reusi in viata, dupa spusele unor celebritati.

Vedetele de la Hollywood s-au folosit de mici minciuni pentru a obtine fie popularitatea, fie rolul pe care voiau sa-l joace. Asadar, iata un top cinci al minciunilor spuse de vedete pe care le-au folosit pentru a se propulsa in cariera.

1. Mila Kunis a mintit in legatura cu varsta sa pentru a putea juca in “That 70’s Show”. Ea a sustinut ca are 18 ani, pe cand ea avea de abia 14. Partea buna este ca rolul pe care l-a jucat i s-a potrivit de minune.

Top-cinci-minciuni-spuse-de-vedete1

Foto: http://www.biography.com

2. Robert Pattinson s-a vazut nevoit sa recurga la minciuni in legatura cu studiile absolvite. Vazand ca nu poate sa faca fata concurentei, i-a mintit pe producatori ca a absolvit Academia Regala de Arte Dramatice, ajutandu-se si de accentul sau britanic fals. In urma rolului obtinut in filmul Twilight, Pattinson a recunoscut isprava odata ce era suficient de faimos.

Top-cinci-minciuni-spuse-de-vedete2

Foto: http://www.popsugar.com

3. Nici Sandra Bullock nu a fost prea sincera atunci cand a vrut sa obtina rolul unui om de stiinta din filmul “Love Potion”. Frumoasa actrita a considerat ca o mica minciuna nu face rau nimanui ascunzandu-si varsta adevarata. Ea a susținut ca avea 29, desi ea de abia implinise 26.

Top-cinci-minciuni-spuse-de-vedete3

Foto: http://www.people.com

4. Sinceritatea nu este atu-ul lui Jennifer Lopez. Desigur, sa spui ca ai mai mult cu zece ani decat pari, nu e un fapt laudativ. Varsta vedetei a fost dezvaluita de catre politia NYPD, dupa ce Jennifer a fost martorul unui schimb de focuri. Astfel, daca vedeta a declarat la debutul sau in cariera ca este nascuta in anul 1970, adevarul este ”undeva mai devreme” cu 10 ani. 

Top-cinci-minciuni-spuse-de-vedete4

Foto: http://www.people.com

5. Ce nu face o actrita de amorul artei? Rachel McAdams a mintit producatorul pentru a obtine un rol. Desi era ingrozita de cai si avea chiar o fobie legata de prezenta lor, aceasta l-a mintit pe regizorul Terrence Malick sustinand ca este o mare iubitoare de cai. Lucru demontat la filmari, insa depasit cu ajutorul talentului actoricesc al lui Rachel.

Top-cinci-minciuni-spuse-de-vedete5

 

Foto: https://en.wikipedia.org

Articole asemanatoare
Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana
Kanye West a trecut la pasul următor și deja ține slujbe religioase pentru vedete
9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes
Mamele celebre și fiicele lor care le seamănă izbitor

2 Responses

  1. Pingback : Fara Cenzura | Stiri Directe - Adpres.net

  2. Pingback : Fara Cenzura | Stiri Directe - Adpres.net

Comenteaza acest articol

Top cinci minciuni spuse de vedete!

by realitatea   1 min
2