Home > Slider > Top cinci minciuni spuse de vedete!

Top cinci minciuni spuse de vedete!

Sinceritatea nu este tocmai calitatea de baza pentru a reusi in viata, dupa spusele unor celebritati.

Vedetele de la Hollywood s-au folosit de mici minciuni pentru a obtine fie popularitatea, fie rolul pe care voiau sa-l joace. Asadar, iata un top cinci al minciunilor spuse de vedete pe care le-au folosit pentru a se propulsa in cariera.

1. Mila Kunis a mintit in legatura cu varsta sa pentru a putea juca in “That 70’s Show”. Ea a sustinut ca are 18 ani, pe cand ea avea de abia 14. Partea buna este ca rolul pe care l-a jucat i s-a potrivit de minune.

Top-cinci-minciuni-spuse-de-vedete1

Foto: http://www.biography.com

2. Robert Pattinson s-a vazut nevoit sa recurga la minciuni in legatura cu studiile absolvite. Vazand ca nu poate sa faca fata concurentei, i-a mintit pe producatori ca a absolvit Academia Regala de Arte Dramatice, ajutandu-se si de accentul sau britanic fals. In urma rolului obtinut in filmul Twilight, Pattinson a recunoscut isprava odata ce era suficient de faimos.

Top-cinci-minciuni-spuse-de-vedete2

Foto: http://www.popsugar.com

3. Nici Sandra Bullock nu a fost prea sincera atunci cand a vrut sa obtina rolul unui om de stiinta din filmul “Love Potion”. Frumoasa actrita a considerat ca o mica minciuna nu face rau nimanui ascunzandu-si varsta adevarata. Ea a susținut ca avea 29, desi ea de abia implinise 26.

Top-cinci-minciuni-spuse-de-vedete3

Foto: http://www.people.com

4. Sinceritatea nu este atu-ul lui Jennifer Lopez. Desigur, sa spui ca ai mai mult cu zece ani decat pari, nu e un fapt laudativ. Varsta vedetei a fost dezvaluita de catre politia NYPD, dupa ce Jennifer a fost martorul unui schimb de focuri. Astfel, daca vedeta a declarat la debutul sau in cariera ca este nascuta in anul 1970, adevarul este ”undeva mai devreme” cu 10 ani. 

Top-cinci-minciuni-spuse-de-vedete4

Foto: http://www.people.com

5. Ce nu face o actrita de amorul artei? Rachel McAdams a mintit producatorul pentru a obtine un rol. Desi era ingrozita de cai si avea chiar o fobie legata de prezenta lor, aceasta l-a mintit pe regizorul Terrence Malick sustinand ca este o mare iubitoare de cai. Lucru demontat la filmari, insa depasit cu ajutorul talentului actoricesc al lui Rachel.

Top-cinci-minciuni-spuse-de-vedete5

 

Foto: https://en.wikipedia.org

Articole asemanatoare
Ținute care arată mai bine pe vedete decât pe modele
rochie
Vedetele care au curajul să poarte aceeași rochie de mai multe ori
pasiuni
Pasiuni și talente ascunse ale vedetelor
Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana

2 Responses

  1. Pingback : Fara Cenzura | Stiri Directe - Adpres.net

  2. Pingback : Fara Cenzura | Stiri Directe - Adpres.net

Comenteaza acest articol

Top cinci minciuni spuse de vedete!

by realitatea   1 min
2