Home > Lifestyle > Stiri > TOP Sexy Vampiroaica

TOP Sexy Vampiroaica

In ultimii ani, cartile si filmele cu vampiri au revenit la moda, daca e sa ne uitam la succesul serialului „True Blood” sau la mania „Twilight”. O data cu ele, au aparut mai multe personaje feminine cu colti ascutiti si extrem de sexi. Daca pana acum, topurile celor mai sexy vampiri se refereau aproape in exclusivitate la barbati, acum asistam la "o adevarata emancipare a femeilor vampir". Iata o parte dintre noile-venite, alaturi de "veterane" ale genului.

1. Salma Hayek, Satanico Pandemonium din From Dusk Till Dawn (1996). Iubitorii filmelor cu vampiri isi amintesc fara indoiala incendiara scena in care Salma Hayek, in rolul unei animatoare exotice, danseaza ademenitor cu un sarpe boa in jurul gatului. Numele Satanico Pandmonium i se potriveste ca o manusa pentru ca, in ciudata pelicula semnata in tandem de Quentin Tarantino si Roberto Rodrigez, dansul hipnotic al Selmei Hayek este preludiul unui atac sangeros al vampirilor.

2. Kate Beckinsale, Selene din Underworld (2003) si Underworld Evolution (2006) Actrita britanica pare sa aiba o predilectie pentru roluri in filmele cu vampiri. In Van Helsing (2004) jucase o sexy omoratoare de vampiri imbracata intr-o ie romaneasca. In filmele Underworld devine o dura, dar gratioasa vampirita luptatoare care poarta un costum futurist a la manga sau Aeon Flux. In orice caz, tehnicile de lupta prin care Selene incearca sa rezolve conflictul dintre haita lycanilor si clanul vampirilor sunt absolut formidabile…

citește în continuare pe 24fun.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

TOP Sexy Vampiroaica

by realitatea   1 min
0