Tabu
PEOPLE Slider

Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus

sorana face sport

Acum că toată lumea stă acasă tot mai multe vedete și oameni obișnuiți preferă să practice sportul la domiciliu, mai ales că cele mai multe săli de sport s-au închis. Tabu îți spune în continuare care sunt persoanele publice care s-au apucat de făcut mișcare și exerciții fizice în casă.

andreea mantea si fiul david
andreea mantea si fiul david

Andreea Mantea este una dintre vedetele care face sport alături de fiul ei și al lui Cristian Mitrea, David. Cei doi se distrează împreună și s-au filmat făcând mișcare în față televizorului pe muzică difuzată în acel moment pe micile ecrane. Andreea și fiul ei sunt foarte haioși în postările de pe rețelele de socilizare.

pavel bartos danseaza cu aspiratorul
pavel bartos danseaza cu aspiratorul

Pavel Bartoș este recunoscut pentru umorul sau și acest lucru se vede și postările lui de pe rețelele de socializare. Actorul și prezentatorul de televiziune se filmează în timp ce cânta, dansează, face sport cu aspiratorul sau se și pozează gătind împreună cu fetele lui. Bartoș mai scoate de la naftalină și câteva fotografii vechi, așa că n-ai cum să te plictiseti cu el.
Sorana Mohamad, fosta componentă a trupei A.S.I.A., are multe activități acasă zilele acstea. Solistă s-a apucat de pictat dar și de făcut sport acasă în izolare, astfel că s-a filmat în timp ce făcea anume exerciții pe covorul din sufragerie. Sorana a luat o pauză de la carieră muzicală dar și-a închis și restaurantul la care lucra.

randi
randi

Randi sau Andrei Ropcea este celebru pentru piesele sale dar și pentru colaborările muzicale sau cu trupa Morandi. Și este recunoscut și pentru faptul că este pasionat de sport și și-a cultivat trupul cu exerciții fizice, dezvoltându-se. Acum el acasă a încercat să facă niște exerciții cu ganterele și s-a filmat și apoi a publicat pe rețelele de socializare.

vica
vica

Vică Blochina este și ea una dintre vedetele de televiziune, fosta dansatoare, care au început să facă sport acasă. Femeia s-a pozat zilele trecute pe canapea în timp ce își făcea exericitiile zilnice cu ganterele din dotare.

ARTICOLE SIMILARE

Te lupți din greu cu rezoluțiile de Anul Nou? Uite câteva sfaturi

realitatea

Sex după un atac de cord: rău sau beneficii? Explicația medicilor

Tabu Tabu

Michelle Obama, interpretată de Viola Davis într-un serial de televiziune

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 30 iulie!

realitatea

Rachel McAdams, pictorial cu diamante, ținută glam și pompe pentru alăptare la fiecare sân

Andreea Damian

Primul film despre viața lui Patrick Swayze va fi lansat la televizor în august

Andreea Damian

Scrie un comentariu