Tabu
Image default
PEOPLESlider

Top vedete care s-au apucat de făcut sport acasă pe timp de Coronavirus

Acum că toată lumea stă acasă tot mai multe vedete și oameni obișnuiți preferă să practice sportul la domiciliu, mai ales că cele mai multe săli de sport s-au închis. Tabu îți spune în continuare care sunt persoanele publice care s-au apucat de făcut mișcare și exerciții fizice în casă.

andreea mantea si fiul david
andreea mantea si fiul david

Andreea Mantea este una dintre vedetele care face sport alături de fiul ei și al lui Cristian Mitrea, David. Cei doi se distrează împreună și s-au filmat făcând mișcare în față televizorului pe muzică difuzată în acel moment pe micile ecrane. Andreea și fiul ei sunt foarte haioși în postările de pe rețelele de socilizare.

pavel bartos danseaza cu aspiratorul
pavel bartos danseaza cu aspiratorul

Pavel Bartoș este recunoscut pentru umorul sau și acest lucru se vede și postările lui de pe rețelele de socializare. Actorul și prezentatorul de televiziune se filmează în timp ce cânta, dansează, face sport cu aspiratorul sau se și pozează gătind împreună cu fetele lui. Bartoș mai scoate de la naftalină și câteva fotografii vechi, așa că n-ai cum să te plictiseti cu el.
Sorana Mohamad, fosta componentă a trupei A.S.I.A., are multe activități acasă zilele acstea. Solistă s-a apucat de pictat dar și de făcut sport acasă în izolare, astfel că s-a filmat în timp ce făcea anume exerciții pe covorul din sufragerie. Sorana a luat o pauză de la carieră muzicală dar și-a închis și restaurantul la care lucra.

randi
randi

Randi sau Andrei Ropcea este celebru pentru piesele sale dar și pentru colaborările muzicale sau cu trupa Morandi. Și este recunoscut și pentru faptul că este pasionat de sport și și-a cultivat trupul cu exerciții fizice, dezvoltându-se. Acum el acasă a încercat să facă niște exerciții cu ganterele și s-a filmat și apoi a publicat pe rețelele de socializare.

vica
vica

Vică Blochina este și ea una dintre vedetele de televiziune, fosta dansatoare, care au început să facă sport acasă. Femeia s-a pozat zilele trecute pe canapea în timp ce își făcea exericitiile zilnice cu ganterele din dotare.

ARTICOLE SIMILARE

Prima imagine cu Leonardo DiCaprio și Brad Pitt în filmul lui Tarantino

Andreea Damian

Prinţul William, prima reacție după interviul dat de Harry şi Meghan

Andreea Damian

Nepoatele Anastasiei Lazariuc sunt divine. Cum arată și cu ce se ocupă Bea și Nasti

Andreea Damian

Smiley, piesă specială pentru fetița sa (VIDEO)

Andreea Damian

Reacția lui Theo Rose după ce a fost surprinsă alături de noul iubit: „N-am păcat”

Andreea Damian

Mestesuguri – fotografii de Sorin Onisor

realitatea

Scrie un comentariu