Home > Sex-Relatii > TOP 10 Vedete din Romania acuzate că au făcut SEX PE BANI!

TOP 10 Vedete din Romania acuzate că au făcut SEX PE BANI!

Vieţile personale ale vedetelor din România au fost întotdeauna provocatoare pentru toţi cei care le urmăresc.  Dacă despărţirile/împăcările ţin primele pagini ale ziarelor, scandalurile sexuale în care acestea sunt implicate stârnesc tot felul de reacţii în rândul fanilor. De-a lungul timpului, numele mai multor vedete a fost implicat în astfel de scandaluri. Iată ce vedete au fost acuzate că fac sex pe bani:

1.Bianca Drăguşanu. Adolescenţa Biancăi Drăguşanu este învăluită în mister, motiv pentru care tot timpul apar noi actori pe scena vieţii sale. Nu de mult, un fost iubit de-al vedetei a declarat că Bianca nu a fost chiar uşă de biserică în tinereţe. Şi  Adriana Bahmuţeanu a susţinut ideea că Bianca ar fi făcut sex pe bani. “Bianca Drăguşanu vinde foarte bine. Ea merită toţi banii. Am auzit ca tariful Biancăi Draguşanu ar fi 5.000 de euro”. Această declaraţie a fost susţinută chiar şi de Cristian Brancu: “Aşa am auzit şi eu”.

2. Ileana Lazariuc şi Lili Sandu.  Deşi la acea vreme (2006) nimic nu a fost confirmat, a existat zvonul că cele două au fost pentru o perioadă “iubitele” unui miliardar basarabean, în compania căruia au fost văzute. Astfel, cele două vedete au plecat într-o călătorie, până în Bulgaria, alături de misteriosul om de afaceri, care le-a luat de acasă cu un Rolls Royce şi un Hummer.

3.Monica Gabor. Despre Moni şi perioada în care aceasta a ost escorta s-a vorbit mult timp. Se pare că aceasta a fost obligată să se prostitueze de către „protectorul” său, Dinu Damaschin. Monica avea doar 16 ani când Damaschin ar fi vândut-o pe 1.000 de euro unui individ care, povesteşte ea, a agresat-o sexual. Din acel moment, tânăra ar fi ajuns pe la mai multe petreceri în calitate de damă de companie pentru diverşi oameni de afaceri.

4. Ramona Gabor. Nici sora sa nu a scăpat de un asemenea scandal. Sora cea mică a Monicăi, Ramona, a fost acuzată că ar avea aceleaşi practici precum sora sa. Astfel, în presa tabloidă au apărut zvonuri că frumoasa moldoveancă ar fi primit 5.000 de euro de la miliardarul bulgar Alexandrov Chavdar, după câteva nopţi fierbinţi petrecute împreună.

5.Daniela Crudu. Fosta asistentă TV a ajuns în atenţia tabloidelor în urma scandalului sexual  cu Leo de la Strehaia. Astfel, Daniela ar fi acceptat nopţi de amor cu Leo de la Strehaia în urma unei recompense  băneşti. “I-am zis Danielei că vreau o seară cu ea. După o zi mi-a zis că dacă o vreau lasă la aprecierea mea cât valorează ea. 50 de milioane de lei mi-a zis că sunt ok.”, declara la acea vreme Leo de la Strehaia.

6. Jasimine.Tot Leo de la Strehaia este vinovat şi de denigrarea dansatoarei din buric. Acesta a declarat că a convenit cu Jasmine să petreacă o noapte de amor împreună pentru o sumă de 1000 de euro. „Când am cunoscut-o, i-am zis «îmi place de tine, cât mă costă să mergem?”, povestea Leo pentru diverse tabloide.

7.Mihaela Moise. Şi despre fosta vedetă OTV, Meme s-a scris că a acceptat să se culce cu Florin Salam pentru 100 de euro. Deşi acuzaţiile vin din partea Sânzianei Buruiană şi Andreei Tonciu, acestea au zguduit imaginea fostei iubite a lui Luis Lazarus.

8.Mariana Moculescu. Fosta soţie a lui Horia Moculescu a recunoscut într-o înregistrare audio că a fost nevoită să întreţină relaţii sexuale pentru 500 de dolari. Ulterior, înregistrarea audio a fost facută publică. “De ce a trebuit să s… p… şi să mă f… în c…pentru 500 de dolari?! Moculescu nu mi-a dat bani pentru întreţinerea copilului.”

9.Simona Sensual. Nici aceasta n-a ieşit cu basmaua curată dintr-un scandal cu Andreea Tonciu. Imaginea acesteia a fost şifonată atunci când Andreea a afirmat că ştie precis că aceasta face sex pe bani. „Mă enerveză Simona pentru că e ipocrită și proastă și are impresia că nimeni nu mai e ca ea. Toată lumea știe că Sensuala face sex pe bani, am martori. Doi prieteni, cărora nu le pot da numele, mi-au spus că i-au oferit bani când au fost cu ea”, a spus Andreea.

10.Loredana Chivu. Nici noua asistena a lui Capatos n-a scăpat de o asemenea acuzaţie.  Stelian Ogică a dat naştere unui nou scandal sexual afirmând că Loredana Chivu este dama de companie. “Eşti damă de companie. Ai lucrat și pe un milion şi jumătate pe seară. Nu am luat-o personal niciodată. Ai fost cu toţi nespălaţii în club! Tot Bucureştiul te ştie!”, a declarat Stelian Ogică.”

Articole asemanatoare
Lady Gaga și Jay-Z ar fi refuzat să apară în serialul documentar “Surviving R Kelly”
Scandaluri sexuale celebre din lume
Prostitutia – un drept?
Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii

Comenteaza acest articol

TOP 10 Vedete din Romania acuzate că au făcut SEX PE BANI!

by   3 min
0