Home > Agenda > stiri > Frantuzoaica TOPMODEL se marita cu o vedeta din Romania! FOTO cu BLONDA fatala care i-a sucit mintile unui proaspat MILIONAR!

Frantuzoaica TOPMODEL se marita cu o vedeta din Romania! FOTO cu BLONDA fatala care i-a sucit mintile unui proaspat MILIONAR!

In sfarsit, se anunta o mare nunta cu o vedeta din Romania! Daca, in anii trecuti, eram rasfatati cu multe asemenea delicatese mondene, vara asta parea condamnata la anonimat. Si totusi! Vestea bun vine din Franta: topmodelul FABIANNE se va marita in iulie cu starul roman de la Saint-Ettiene BANEL NICOLITA, care tocmai di-a prelungit contractul pentru 1 milion de euro pe an! Frumoasa FABIANNE este o blonda de 22 ani, care a prezentat lenjerie intima pentru branduri ca De Guencay, Fauri sau MM Max Mornay. De precizat ca si Playboy Belgia s-a bucurat de privelisti NUD cu BLONDA fatala a lui BANEL!

Articole asemanatoare
Un fotograf italian este criticat pentru pozele “porno” cu sărăcia din India
Fotografie cu Cristiana Apostol – Viseaza in Infrarosu si Zboara sub apa!
DE NECREZUT: Charlize Theron nuduri in Playboy / 9 FOTO
Cel mai tare SELFIE – cei 8 care merg la inchisoare! FOTO!

Frantuzoaica TOPMODEL se marita cu o vedeta din Romania! FOTO cu BLONDA fatala care i-a sucit mintile unui proaspat MILIONAR!

by realitatea   <1 min
1