Tabu
Image default
PEOPLESlider

Linda Evangelista, „desfigurată pe viață” din cauza unei intervenții estetice

„Depresie profundă, mare tristețe, ură de sine”. Aceasta este starea în care s-a scufundat supermodelul canadian, așa cum a dezvăluit pe contul său de Instagram.

„M-am retras”, a scris ea. Linda Evangelista a dezvăluit într-un mesaj online motivele pentru care nu a mai apărut în public. „Astăzi am făcut un mare pas înainte reparând o defecțiune pe care am suferit-o și pe care am păstrat-o mai mult de cinci ani pentru mine”, a început modelul de 56 de ani.

Topmodelul a spus că o procedură de rutină pentru înlăturarea grăsimii, numită CoolSculpting, a deformat-o permanent, a afectat-o emoţional şi, în final, s-a retras. „Celor care s-au întrebat de ce nu am lucrat în timp ce carierele colegelor mele au fost prospere, motivul este acela că am fost desfigurată brutal de procedura CoolSculpting a Zeltiq, care a avut efectul invers celui promis”, a scris ea pe contul urmărit de peste 900.000 de utilizatori.

„Am devenit de nerecunoscut”

Intervenția i-a „crescut și nu i-a redus” celulele adipoase. De asemenea, i-a „deformat permanent” corpul, în ciuda celor două intervenții chirurgicale „dureroase și nereușite” la care a fost supusă. „Am devenit, așa cum au scris mass-media, de nerecunoscut”, a scris ea. Linda Evangelista susține că a dezvoltat ulterior hiperplazie adiposă paradoxală sau HAP (formarea unei zone de grăsime localizate și consolidate), „un risc despre care nu a fost informată înainte de procedură”.

„PAH nu numai că mi-a distrus mijloacele de trai, dar m-a pus și într-un ciclu de depresie profundă, mare tristețe și imensă ură de sine”, a argumentat ea. Un caz pe care Linda Evangelista intenționează să îl soluționeze în instanță. „Prin depunerea unei plângeri, merg să scap de rușinea mea și să-mi fac publică povestea, a spus ea. Sunt atât de obosită să trăiesc așa. Aș vrea să ies cu capul sus, chiar dacă nu îmi voi recupera niciodată fizicul.”

Mesajul publicat de ea a primit numeroase aprecieri şi comentarii, între cei care şi-a exprimat sprijinul numărându-se Gwyneth Paltrow, Cindy Crawford şi Christy Turlington.

ARTICOLE SIMILARE

Primăria Capitalei nu mai vrea să finanțeze ajutorul pentru victimele violenței domestice

Dora Constantinovici

Melania Trump, singură prin Africa. Care e, de fapt, natura relației cu soțul ei

Andreea Damian

Ai un sot care joaca la pariuri? Iata cum poti sa il intelegi mai bine!

realitatea

Anatomia unei genţi: Gucci Jackie 1961

Andreea Damian

Cum să supraviețuiești în carantină la hotel

Andreea Damian

Laura Andreşan, prima reacţie după ce Grasu XXL a anunţat despărțirea

Andreea Damian

Scrie un comentariu