Tabu
Image default
lifestyle

Topul celor mai comentate carti NECITITE


S-a facut un top al cartilor pe care oamenii mint ca le-au citit, primele pe lista fiind “Mandrie si prejudecata” si “Ulysses”.

“Mandrie si prejudecata”, de Jane Austen si “Ulysses”, de James Joyce, care prezinta o zi din viata lui Leopold Bloom, ocupa primele doua locuri in topul cartilor pe care oamenii mint ca le-au citit, clasamentul inedit fiind realizat in urma unui sondaj al blogului Book Riot, citat de presa franceza. “Cine n-a pretins ca a citit o carte, desi nici macar nu a deschis-o, de dragul conversatiei?”, se scrie in introducerea topului.

Pe locul al treilea se claseaza un volum a carui poveste este iubita in egala masura de adulti si de copii: “Moby Dick”, de Herman Melville. Urmeaza, pe locurile patru si cinci, cartile “Razboi si pace”, de Lev Tolstoi, si Biblia. Imediat se claseaza distopia lui George Orwell “1984″, urmata de “Stapanul inelelor”, de J.R.R. Tolkien, care a stat si la baza seriei cinematografice de succes cu acelasi nume.

Incredibil este ca nici “Marele Gatsby”, de F. Scott Fitzgerald nu a scapat de mentionarea cititorilor snobi. Pe ultimele doua locuri din top 10 apar “Ana Karenina”, de Lev Tolstoi, si “De veghe in lanul de secara”, de J.D. Salinger.

ARTICOLE SIMILARE

Naomi Campbell, casnică la Moscova

realitatea

Gwen Stefani se ocupă de designul de uniforme

realitatea

Christina Applegate a devenit mămică

realitatea

3OH!3 feat. Katy Perry – Starstrukk

realitatea

Robbie Williams a râs de Kylie Minogue când a văzut-o dezbrăcată

realitatea

Sarcina isi spune cuvantul! Uite ce picioare are Kim Kardashian si cum i le-au distrus incaltarile

Scrie un comentariu