Tabu
lifestyle

Topul celor mai comentate carti NECITITE


S-a facut un top al cartilor pe care oamenii mint ca le-au citit, primele pe lista fiind “Mandrie si prejudecata” si “Ulysses”.

“Mandrie si prejudecata”, de Jane Austen si “Ulysses”, de James Joyce, care prezinta o zi din viata lui Leopold Bloom, ocupa primele doua locuri in topul cartilor pe care oamenii mint ca le-au citit, clasamentul inedit fiind realizat in urma unui sondaj al blogului Book Riot, citat de presa franceza. “Cine n-a pretins ca a citit o carte, desi nici macar nu a deschis-o, de dragul conversatiei?”, se scrie in introducerea topului.

Pe locul al treilea se claseaza un volum a carui poveste este iubita in egala masura de adulti si de copii: “Moby Dick”, de Herman Melville. Urmeaza, pe locurile patru si cinci, cartile “Razboi si pace”, de Lev Tolstoi, si Biblia. Imediat se claseaza distopia lui George Orwell “1984″, urmata de “Stapanul inelelor”, de J.R.R. Tolkien, care a stat si la baza seriei cinematografice de succes cu acelasi nume.

Incredibil este ca nici “Marele Gatsby”, de F. Scott Fitzgerald nu a scapat de mentionarea cititorilor snobi. Pe ultimele doua locuri din top 10 apar “Ana Karenina”, de Lev Tolstoi, si “De veghe in lanul de secara”, de J.D. Salinger.

ARTICOLE SIMILARE

Din ce bani traieste BASESCU in timpul suspendarii? FOTO

Petra Ecclestone, casă de 85 milioane $ pentru… câini

realitatea

Reintoarcerea pampalaului Heffley direct pe Blu-ray si DVD

Poiana Chokotoff Editii limitate de Iarna

Campofrio la cumpărături

realitatea

30 de LUCRURI pe care orice femeie trebuie sa le AIBA si sa le STIE pana la 30 DE ANI

Scrie un comentariu