Home > Lifestyle > Stiri > Topul celor mai de succes cupluri de la Hollywood

Topul celor mai de succes cupluri de la Hollywood

Chiar dacă viața de cuplu la Hollywood este grea, cele mai multe cupluri nerezistând mai mult de câteva luni împreună, unele cupluri rezistă testul timpului și al celebrității. Iată un top al cuplurilor care au cel mai mare succes atât în carieră, cât și în viața de cuplu:

Brad Pitt și Angelina Jolie
Yahoo Movies a comparat cariera celor doi, și au ajuns la concluzia că în ceea ce privește cariera, Brad a avut parte de mai mult succes decât Angelina. Cu toate acestea amândoi se bucură de promovare internațională și nici dacă ar vrea n-ar putea să nu apară în fiecare zi în știrile din toată lumea.

Tom Cruise și Katie Holmes
Aici nu are nimeni dubii în ceea ce privește care are mai mult succes. Tom Cruise a apărut în peste 30 de filme, a fost nominalizat de trei ori la Premiile Oscar și deține trei premii Golden Globes. Katie Holmes, care este mult mai tânără și cu un portofoliu puțin mai goluț, se bucură de aceeași notorietate, mai ales de când este căsătorită cu Tom Cruise.

Ryan Reynolds și Scarlett Johansson
Ryan a jucat în 21 de filme, iar averea lui este estimată la 300 de milioane de dolari. Chiar dacă mulți nu prea au auzit de Ryan, statutul lui a evoluat de când a luat-o de nevastă pe voluptoasa Scarlett Johansson. Scarlett, pe de altă parte, joacă în filme de la vârsta de 10 ani, este noua muză a lui Wooody Allen și este una dintre cele mai dorite femei din lume. Averea lui Scarlett este dublă față de cea a soțului ei.

Ashton Kutcher și Demi Moore

Întradevăr cei doi nu prea pot fi comparați din punctul de vedere al carierei, diferența dintre cei doi fiind de douăzeci ani de zile. Cu toate acestea, Ashton are o avere estimată la 600 de milioane de dolari, plus că apare în filme mai des decât Demi, care pare să se fi lăsat de actorie. Demi însă câștigă când vine vorba de cifre, contul ei constând într-un miliard de dolari.

Ben Affleck și Jennifer Garner
Diferențele între cei doi sunt cele mai mici posibile, deoarece Ben a jucat în 33 de filme și are în cont un miliard de dolari. Jennifer pe de altă parte, chiar dacă a apărut doar în 15 filme, și-a câștigat averea de 900 de milioane de dolari și notorietatea, în mare parte datorită rolului din serialul « Alias ».

Justin Timberlake și Jessica Biel
Cu toate că Justin de abia și-a început cariera actoricească, notorietatea sa este mult mai mare decât cea a Jessicăi. În ceea ce-o privește pe Jessica, actrița a jucat în 18 filme și are o avere estimată la peste 400 de milioane de dolari.

Jake Gyllenhaal și Reese Witherspoon
Iată un cuplu tânăr și celebru și plin de bani. Jake a apărut în 18 filme care i-au adus în jur de 500 de milioane de dolari, iar Reese în 24 de filme, întrecânduțl pe Jake la avere cu 200 de milioane de dolari. Reese este mai cunoscută decât Jake, mai ales de când a câștigat un premiu Oscar pentru prestația din « Walk the Line ».

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones

Aici e clar cine a jucat în mai multe filme, având în vedere diferența de vârstă între cei doi actori. Dacă Michael a jucat în 34 de filme față de cele 18 ale lui Catherine, actrița însă are o avere mai mare decât cea a soțului ei și anume un miliard de dolari. Cu toate acestea Michael are două premii Oscar, în timp ce Catherine doar unul.

Articole asemanatoare
3 cupluri celebre din care drama nu a lipsit
Cupluri celebre ale anului 2017
Cuplurile anului 2016
Rihanna+Leonardo DiCaprio=RiCaprio?

Loading...

Comenteaza acest articol

Topul celor mai de succes cupluri de la Hollywood

by realitatea   2 min
0