Tabu
Image default
FASHION

Topul celor mai valoroase brand-uri din 2013

Burberry încheie un an în care Christopher Bailey este designer-ul (de 12 ani) pentru bărbaţi ai anului şi CEO-ul (de câteva luni) brand-ului anului. Aşadar, design şi brand management de top la Burberry.

Cartier a avut, aparent, un an tipic. O expoziţie retrospectivă la Paris cu bijuterii de la începuturi, din 1847, până la tiara de la nunta lui Catherine, Ducesa de Cambridge. Obişnuitele licitaţii la Christie’s. Nimic obişnuit la creşterea de 32%  a valorii brand-ului faţă se anul trecut, însă!

Gucci. Un extraordinar 2013 la Gucci. CEO-ul Patrizio di Marco vorbeşte despre dezvoltarea valorilor şi integrităţii brand-ului, iar publicaţiile internaţionale despre proiectele Gucci de restaurare a capodopere cinematografice, ajutorare a refugiaţilor din Siria alături de ONU şi realizările deja notabile ale înfiinţatei la începutul anului iniţiative globale pentru femei Chime for Change. Gucci este pe locul 2 la categoria Top Risers şi 1 la Brand Contribution din rândul brand-urilor de lux, iar creşterea sa anuală a fost de 48%!

HermèsO companie veche de 175 de ani obişnuită să aibă creşteri anuale de peste 60% şi, de doi ani consecutiv, să fie cel de-al doilea brand de lux din lume. Succes, autenticitate şi influenţă. Hermès.

Louis VuittonMarc Jacobs lasă în urmă frâiele creative ale LV doveditului la Balenciaga Nicolas Ghesquiere şi un avânt dublat afacerii LV. Louis Vuitton înseamnă mai mult de jumate din LVMH şi brand-ul de lux no 1 al lumii. În 2013, nu mai puţin de 28,4 miliarde de dolari.

Prada este brand-ul global cu cea mai semnificativă creştere în 2013, din toate sectoarele, iar 63% este un procent mai mult decât semnificativ, remarcabil! Vânzările au crescut cu 33%, iarPrada a fost, în 2013, preferata tuturor, nu numai a diavolului.

Fendi şi Coach sunt noile stele în ascensiune ale topului, în timp ce Rolex şi Chanel sunt două studii de caz cu totul excepţionale despre care puteţi citi mai multe în articole dedicate. Să sperăm la un 2014 cel puţin la fel de creativ şi de bun!

Mai mult aici.

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Croitoru și Oana Hurdubelea

realitatea

Chanel, ojă cu iz de vacanţă

realitatea

Chanel x Camille Charrière, un fashion video devenit viral pe Instagram

Ciocîrlan

Karlie Kloss în lookbook-ul H&M pentru toamna 2011

realitatea

Trend alert | 10 tendințe cheie ale modei pentru toamna/iarna 2021/2022

Andreea Damian

Longchamp cu Jeremy Scott

realitatea

Scrie un comentariu