Home > Lifestyle > Topul costumelor de baie purtate de vedete în vara 2013

Topul costumelor de baie purtate de vedete în vara 2013

Pentru că toamna bate la uşă, iata un top al celor mai frumoase costume de baie purtate de vedetele româneşti în sezonul estival 2013.

Bianca Drăguşanu a profitat din plin de zilele caniculare de vară şi a dat o fugă până la mare, unde s-a pozat în cele mai incendiare ipostaze.

O altă vedetă care şi-a etalat corpul bine lucrat şi şi-a înnebunit admiratorii în costum de baie este Adelina Pestriţu.

Nicoleta Matea, casnica de la “Masterchef”, a atras toate privirile de pe plajă în această vară, când s-a afişat într-un costum de baie extrem de sexy.

Frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la PRO TV, Corina Caragea, şi-a petrecut vacanţa într-un loc minunat, numit „Paradis”. Brunetă a postat mai multe fotografii în care apare în costum de baie, dându-se în leagăn sau stând tolănită pe o stâncă.

Elena Gheorghe şi-a dat pe spate prietenii virtuali cu pozele în costum de baie, postate din vacanţa pe care şi-a petrecut-o într-o locaţie exotică, alături de soţul şi fiul ei.

Designerul Maria Simion a purtat un costum de baie extravagant, pe care a dat 200 de euro, şi a afişat o siluetă de invidiat.

b -nicoleta mantea b- adelina pestritu b- bianca dragusanu b- elena gheorghe b- maria simion b-corina caragea

Articole asemanatoare
9 vedete care au refuzat roluri foarte mari în filme de succes
Mamele celebre și fiicele lor care le seamănă izbitor
Cupluri celebre care s-au intalnit pe site-urile de socializare
3 cupluri care au vorbit despre despartirea lor

Loading...

Comenteaza acest articol

Topul costumelor de baie purtate de vedete în vara 2013

by   1 min
0