Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Tot ce trebuie să știi despre utilizarea unui dermaroller. Cum îți afectează tenul

Vă amintiți de terapia vampir? În 2014, Kim Kardashian a fascinat (și a îngrozit) lumea când a postat un selfie cu chipul însângerat. Un Dermapen, un dispozitiv medical care conține nouă ace de dimensiune mică, a fost folosit pentru a-și injecta fața cu propriul sânge.

Este o metodă cunoscută sub numele de microneedling. Ideea este de a stimula fibrele de colagen și elastină pentru a face pielea mai netedă. Dermarolling, o formă de microneedling, implică utilizarea unei mini role acoperită cu sute de ace mici pentru a înțepa fața ușor. Arată ca niște un mini dispozitiv de tortură dar face minuni deoarece înlătură cicatricile lăsate de acnee, eestompează ridurile fine și tonifică pielii – atunci când sunt folosite corect, binențeles.

Iată tot ceea ce trebuie să știți despre acest instrument.

Ce este dermarollingul?

Un dermaroller este un instrument care creează micro căi în piele pentru ca produsul să pătrundă mai bine. Când acul este mai mare, de 0,5 mm, atunci stimulează vindecarea rănilor, care și astfel pielea se regenerează. Aceasta, la rândul său, duce la un ten mai fin, mai uniform și mai plin.

Pentru cine este indicat dermarollingul?

Oricine ar putea să-l folosească. Cineva care are cicatrici de acnee, cineva cu pori mai mari, cineva care dorește doar un impuls de strângere a pielii. Depinde de lungimea acului. Pentru cicatrizare, veți dori un ac mai gros și mai profund. Pentru a strânge porii, veți avea nevoie de ace subțiri și scurte. Experții avertizzează să nu folosiți produse cu retinol cu ​​patru până la cinci zile înainte de dermarolling.

Cum folosești de fapt dermarollerul?

Treceți cu dermarollerul orizontal peste frunte, obraji, bărbie înainte și înapoi. Apoi, treceți vertical pe frunte în sus și în jos de trei ori. În cele din urmă, treceți pe diagonală peste față. Tehnica sugerată de experți este să miscați mereu instrumentul din centru spre exterior. Pe nas, lucrați în jos. După dermarooling, aplicați produsele anti-îmbătrânire, care stimulează colagenul și curăță tenul. Indicat este să folosiți dermarollerul seara, astfel încât să nu fiți expuse la soare.

Dermarollingul doare?

Cu cât acul introdus este mai mare, cu atât procesul va fi mai dureros. Dacă aveți o toleranță scăzută la durere, mai bine mergeți la un profesionist.

Când veți vedea rezultatele?

Rezultatele se văd destul de imediat. Specialiștii sugerează să începeți cu dermarolling o dată pe săptămână pentru a construi toleranța la durere până la două sau trei ori pe săptămână (cu cât acul este mai mic, cu atât mai des îl puteți face).

ARTICOLE SIMILARE

Frumuseţea la români – Ce servicii de înfrumuseţare sunt cele mai căutate

PISICUTELE de Sf. Valentin / Galerie FOTO

Zodii care nu suportă criticile. Se simt atacate

Andreea Damian

Primul card de credit parfumat

realitatea

Michelle Williams: “bărbaților nu le place părul scurt”

realitatea

Află mai multe despre Kakeibo: arta japoneză de a economisi bani

realitatea

Scrie un comentariu