Home > Fashion > Toți au râs de Melania Trump după prima zi din turneul african. S-a îmbrăcat cu fața de masă

Toți au râs de Melania Trump după prima zi din turneul african. S-a îmbrăcat cu fața de masă

Melania Trump

Melania Trump se află zilele acestea într-un turneu internațional în Africa. Pe lista țărilor pe care le va vizita se află Ghana, Malawi, Kenya şi Egipt. Acest turneu presupune și o defilare de ținute elegante dar scumpe. Însă puțin îi pasă Primei Doamne a Americii. Cine ar putea uita ținuta Dolce & Gabbana de 70.000 de dolari sau pantofii Manolo Blahnik pe care soția președintelui SUA i-a purtat când a vizitat împreună cu Donald Trump zonele distruse de uragane?

Prin urmare, nu ar trebui să ne șocheze ținuta sa Celine, la care a asortat tot o pereche de pantofi Manolo Blahnik, pe care a purtat-o în timpul primei sale vizite în Africa. Melania Trump a aterizat pe aeroportul din Accra, Ghana, unde a fost întâmpinată de Rebecca Akufo-Addo, Prima Doamnei a Ghanei, cu un buchet de flori.

Ceea ce a atras atenția tuturor a fost aspectul rochiei albe cu dungi vișinii, croită sub genunchi și încheiată cu nasturi până sus. Trolii de pe internet s-au grăbit să-i compare rochia cu o față de masă.

Alții cred că aceasta a dat dovadă de aroganță, din moment ce a vizitat un spital sărac într-o rochie care a costat peste 2.000 de dolari. Internauții cred că Prima Doamnă a purtat o ținută mult prea pretențioasă și total nepotrivită pentru o astfel de ocazie.

Melania Trump a fost primită cu brațele deschise la clinica de neonatologie și s-a bucurat pentru câteva momente de compania copiilor. Aceasta a interacţionat cu mai mulţi copii şi am văzut-o mai zâmbăreaţă ca oricând.

 

Articole asemanatoare
melania trump
Melania Trump a explicat de ce a purtat jacheta cu mesaj controversat. Cui i-a fost adresat
melania trump
Declarația neașteptată cu care Melania Trump a surprins opinia publică
melania trump
Melania Trump, singură prin Africa. Care e, de fapt, natura relației cu soțul ei
Melania Trump
Melania Trump are o dublură. Cum arată femeia care o înlocuiește la evenimentele oficiale

Loading...

Comenteaza acest articol

Toți au râs de Melania Trump după prima zi din turneul african. S-a îmbrăcat cu fața de masă

by Andreea Damian   1 min
0