Tabu
FASHION Slider

Toți au râs de Melania Trump după prima zi din turneul african. S-a îmbrăcat cu fața de masă

Melania Trump

Melania Trump se află zilele acestea într-un turneu internațional în Africa. Pe lista țărilor pe care le va vizita se află Ghana, Malawi, Kenya şi Egipt. Acest turneu presupune și o defilare de ținute elegante dar scumpe. Însă puțin îi pasă Primei Doamne a Americii. Cine ar putea uita ținuta Dolce & Gabbana de 70.000 de dolari sau pantofii Manolo Blahnik pe care soția președintelui SUA i-a purtat când a vizitat împreună cu Donald Trump zonele distruse de uragane?

Prin urmare, nu ar trebui să ne șocheze ținuta sa Celine, la care a asortat tot o pereche de pantofi Manolo Blahnik, pe care a purtat-o în timpul primei sale vizite în Africa. Melania Trump a aterizat pe aeroportul din Accra, Ghana, unde a fost întâmpinată de Rebecca Akufo-Addo, Prima Doamnei a Ghanei, cu un buchet de flori.

Ceea ce a atras atenția tuturor a fost aspectul rochiei albe cu dungi vișinii, croită sub genunchi și încheiată cu nasturi până sus. Trolii de pe internet s-au grăbit să-i compare rochia cu o față de masă.

Alții cred că aceasta a dat dovadă de aroganță, din moment ce a vizitat un spital sărac într-o rochie care a costat peste 2.000 de dolari. Internauții cred că Prima Doamnă a purtat o ținută mult prea pretențioasă și total nepotrivită pentru o astfel de ocazie.

Melania Trump a fost primită cu brațele deschise la clinica de neonatologie și s-a bucurat pentru câteva momente de compania copiilor. Aceasta a interacţionat cu mai mulţi copii şi am văzut-o mai zâmbăreaţă ca oricând.

 

ARTICOLE SIMILARE

Decizie istorică în Germania. Sinuciderea asistată a devenit legală

Andreea Damian

Best of Mercedes Benz Fashion Week New-York

realitatea

Antibiotic puternic, descoperit de Inteligența Artificială

Andreea Damian

Genți eco de recesiune

realitatea

Top 7 sfaturi pentru a scapa de insomnie

realitatea

Scandal Grammys: șefa a fost eliminată cu 10 zile înainte de ceremonie

realitatea

Scrie un comentariu