Tabu
FASHION Slider

Toți au râs de Melania Trump după prima zi din turneul african. S-a îmbrăcat cu fața de masă

Melania Trump

Melania Trump se află zilele acestea într-un turneu internațional în Africa. Pe lista țărilor pe care le va vizita se află Ghana, Malawi, Kenya şi Egipt. Acest turneu presupune și o defilare de ținute elegante dar scumpe. Însă puțin îi pasă Primei Doamne a Americii. Cine ar putea uita ținuta Dolce & Gabbana de 70.000 de dolari sau pantofii Manolo Blahnik pe care soția președintelui SUA i-a purtat când a vizitat împreună cu Donald Trump zonele distruse de uragane?

Prin urmare, nu ar trebui să ne șocheze ținuta sa Celine, la care a asortat tot o pereche de pantofi Manolo Blahnik, pe care a purtat-o în timpul primei sale vizite în Africa. Melania Trump a aterizat pe aeroportul din Accra, Ghana, unde a fost întâmpinată de Rebecca Akufo-Addo, Prima Doamnei a Ghanei, cu un buchet de flori.

Ceea ce a atras atenția tuturor a fost aspectul rochiei albe cu dungi vișinii, croită sub genunchi și încheiată cu nasturi până sus. Trolii de pe internet s-au grăbit să-i compare rochia cu o față de masă.

Alții cred că aceasta a dat dovadă de aroganță, din moment ce a vizitat un spital sărac într-o rochie care a costat peste 2.000 de dolari. Internauții cred că Prima Doamnă a purtat o ținută mult prea pretențioasă și total nepotrivită pentru o astfel de ocazie.

Melania Trump a fost primită cu brațele deschise la clinica de neonatologie și s-a bucurat pentru câteva momente de compania copiilor. Aceasta a interacţionat cu mai mulţi copii şi am văzut-o mai zâmbăreaţă ca oricând.

 

ARTICOLE SIMILARE

Când va fi botezat bebelușul regal. Ceremonia se va desfășura într-un loc prețuit de regină

Andreea Damian

Ce exerciții te ajută să obții brațe tonifiate ca ale lui Meghan Markle

Andreea Damian

Sofia Coppola îl regizează pe Bill Murray în primul film Apple

realitatea

Scrie un comentariu