Home > Agenda > TOTO SI SURORILE LUI – in premiera la HBO

TOTO SI SURORILE LUI – in premiera la HBO

Toto si surorile lui, noul documentar produs de HBO Europe si Strada Film, in coproducție cu Alexander Nanau Production si regizat de Alexander Nanau, va avea premiera la HBO pe 18 decembrie, de la ora 20:00.

Totonel (10 ani) si surorile lui, Andreea (14 ani) si Ana (17 ani), asteapta ca mama lor sa se întoarca de la inchisoare. Pe masura ce cresc, fiecare dintre ei invata cum sa supravietuiasca pe cont propriu, sperand ca mama lor se va intoarce si familia se va reuni (si vor trai departe de saracie, violenta si droguri). O poveste universala despre legaturi de familie si noi inceputuri, documentarul surprinde un fragment dintr-un tablou complex. Toto si surorile lui este un documentar observational de lung metraj filmat vreme de 14 luni in cartierul Ferentari din Bucuresti.

Premiera internationala de la Festivalul de Film de la San Sebastian a fost urmata de numeroase selectii si premii in festivalurile de film renumite din toata lumea.

Filmul a castigat premiul The 10th Zurich Film Festival’s Golden Eye for Best International Documentary Film. Dupa premiul de la Zurich, Toto si surorile lui a primit premiul pentru cel mai bun documentar la cea de-a 30-a editie a Festivalului de la Varsovia.

Articole asemanatoare
Ralph Lauren: fiul unor emigranți care a construit un imperiu fashion mondial
HBO Max și CNN colaborează pentru un documentar despre Anthony Bourdain
Recenzia Loudest Voice – portretul tăticului FOX și al trumpismului internațional
Premiile Emmy
Game of Thrones, record de nominalizări la Premiile Emmy 2019

1 Response

  1. Pingback : TOTO SI SURORILE LUI – in premiera la HBO | Femininne

Comenteaza acest articol

TOTO SI SURORILE LUI – in premiera la HBO

by realitatea   1 min
1