Home > Lifestyle > Stiri > Totul despre bijuteriile si barbatii lui Liz Taylor

Totul despre bijuteriile si barbatii lui Liz Taylor

Avea ochii violet, gene duble si o eleganta care te fascina. Dupa cum i-a declarat chiar ea scriitorului Dominick Dunne, nu-si amintea de vreo perioada a vietii ei in care sa nu fi fost faimoasa. Se zice ca Elizabeth Taylor avea mai multe bijuterii decat Dumnezeu. singurul barbat alaturi de care a ramas mai mult de 10 ani, Richard Burton, se folosea de orice pretext sa-i daruiasca un nou giuvaer. El spunea in gluma: “I-as fi cumparat lui Liz Taj Mahalul, dar transportul ar fi costat prea mult”.

Brosa cu diamante Prince of Wales a fost conceputa ca un buchet de trei pene faurite din diamante taiate sferic, montate in platina si aur. Colierul Cartier cu diamante si rubine, imbodobit cu La Peregrina, perla de 50.56 carate care a fost cumparata de catre Richard Burton de la Ducele de Abercorn, a fost conceput de insasi Liz, in colaborare cu Al Durante de la Cartier.

Pe 23 martie, Elizabeth a murit in spital, la 79 de ani. Cu multi ani in urma, intrebata ce inscriptie si-ar dori pe piatra ei funerara, a spus: “Aici zace Elizabeth Taylor, ura sa i se spuna Liz, dar a trait o viata intreaga cu asta”

Vrei sa stii mai multe despre bijuteriile si barbatii lui Liz Taylor? Afla din TABU de FEBRUARIE.

Articole asemanatoare
Primul muzeu al vaginului din lume s-a deschis la Londra
clădirile
Clădirile foarte înalte ne dau dureri de cap. Explicația cercetătorilor
bijuterii
Cea mai periculoasă modă în rândul tinerelor: își pun bijuterii în ochi
SALATOTECA TABU PREZINTĂ: PUI SERIOS CU CHEF DE SFECLĂ și PUI LĂMÂIOS

Comenteaza acest articol

Totul despre bijuteriile si barbatii lui Liz Taylor

by   1 min
0