Tabu
FASHIONSlider

Towelkini e accesoriul de plajă la modă în această vară dar tu ştii cum se foloseşte?

Atunci când vine vorba de plajă, automat ne gândim la costumul de baie, pălărie și protecția solară. Bagajul pentru vacanță la mare include, binențeles, și prosopul de plajă (asta dacă te-ai gândit să stai direct pe nisip și nu pe un șezlong).

Ei bine, artista Aria McManus s-a gândit și la treaba asta. A inventat towelkini! Pe cât de minunat sună – poate – pe atât de bizar arată. Towelkini este parte prosop (towel în limba engleză înseamnă prosop), parte costum de baie (kini de la bikini sau costum de baie), parte rochie de vară (aici trebuie să înveți cum să-l aranjezi pe tine).

Creatoarea susține că prosopo-costumul de baie este extrem de util și are mai multe întrebuințări. Towelkini este de fapt multi-scop. Imaginează-ți un singur produs care găsește soluții la orice problemă. Vrei să stai pe plajă cu o carte în mână? Îl așezi pur și simplu pe nisip și-l folosești drept prosop de plajă. Vrei să-ți bronzezi doar picioarele? Te strecori în el.

E înainte de toate prosop de plajă!

E costum de baie!

Și rochiță de plajă.

Towelkini a fost deja testat de multe femei din întreaga lume. Dacă vrei să te aliniezi tendințelor acestei veri optează pentru un astfel produs. Este potrivit femeilor curajoase și haioase care sunt obișnuite să fie în centrul atenției.

Prosopo-costumul de baie este de bumbac și măsoară 86 cm pe 178 cm. E disponibil în mai multe culori și costă 199 de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Adi Minune a dezvăluit boala de care suferă și care l-a trimis de urgență la spital

Andreea Damian

Make-Up Your Mind!

Peste 250.000 de oameni ar putea muri, în fiecare an, din cauza schimbărilor climatice

Andreea Damian

Cele 5 zodii care au toate șansele să devină bogate în curând! Atrag banii ca un magnet

Andreea Damian

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Andreea Damian

Povestea celei mai râvnite rochii de mireasă din lume

Andreea Damian

2 comentarii

Scrie un comentariu