Home > Lifestyle > TRAGEDIE! Cum a murit, de fapt, FATA din Centrul Vechi!

TRAGEDIE! Cum a murit, de fapt, FATA din Centrul Vechi!

Georgiana Ispas, ospătăriţa care s-a stins din viaţă în noaptea de duminică spre luni, a avut parte de o moarte violentă, spun medicii legişti. Femeia de 24 de ani s-a prăbuşit în toaleta localului unde muncea, iar inima ei s-a oprit de cinci ori.

Decesul tinerei în vârstă de 24 de ani care s-a stins din viaţă în noaptea de duminică spre luni este în continuare învăluit în mister. Până când se vor stabili cu exactitate ce fel de substanţe i s-ar fi pus fetei în cocktailul mortal, detalii cutremurătoare despre moartea ei au ieşit la iveală.

Medicii legişti spun că Georgiana ar fi avut parte de un sfârşit extrem de violent. “A mers la toaletă şi a încercat să se pună pe picioare, să-şi revină din moleşeală. Inima i s-a oprit de cinci ori”, a declarat la emisiunea Observator, de la Antena 1 unul dintre legiştii care se ocupă de caz.

Georgiana, tânără superbă de doar 24 de ani, a decedat în noaptea de duminică spre luni după ce a consumat un cocktail ce conţinea o substanţă halucinogenă. Asa-zisul DROG AL VIOLULUI?!?

Conform concluziilor legiştilor, cauza morţii ar fi fost intoxicaţie cu o substanţă toxică, deocamdată necunoscută.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

Articole asemanatoare
SOCANT! Georgiana se droga? Noua ipoteza in cazul mortii fetei frumoase din Centrul Vechi / FILMUL complet al ultimei nopti
Ce frumoasa era GEORGIANA, fata care a murit in conditii ciudate in Centrul Vechi / A luat DROGUL VIOLULUI?

Comenteaza acest articol

TRAGEDIE! Cum a murit, de fapt, FATA din Centrul Vechi!

by   1 min
0