Home > A murit o cantareata! TRAGEDIE ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ

A murit o cantareata! TRAGEDIE ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ

Ieri, la o clinică newyorkeză, s-a stins din viaţă Marilena Dobre. Cu un caz demn de “Dr. House”, cantareata nici macar nu stia de ce sufera.

Solista, ce avea doar 43 de ani,  urma să efectueze un transplant de ficat, însă starea sa de sănătate s-a agravat în ultimele patru luni, perioadă în care i-au cedat mai multe organe şi în care a trăit doar conectată la aparate. Medicii au constat că, din punct de vedere clinic, transplantul ar fi făcut în zadar şi au scos-o de pe lista  celor ce urmau să primească un organ de la donator.

Omul alături de care a debutat şi a cântat ani la rând, Ovidiu Komornyik, confirmă tragica trecere în nefiinţă a buzoiencei ce a luat mai toate premiile la festivalurile dedicate muzicii uşoare româneşti.

Solistul este socat ca Marilena a decedat in contextul in care toti se asteptau ca ea sa fie supusa unui transplant de ficat si inca nu stie exact diagnosticul care a condus la aceasta tragedie: “Eram prieteni buni. Ultima oara am vorbit cu ea in urma cu trei saptamani, cand s-a internat la spital, dupa care am mai sunat-o, dar nu mi-a raspuns la telefon. Nici nu stim exact diagnosticul, asteptam autopsia ca sa aflam exact ce s-a intamplat. E foarte trist, nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva in America, unde sunt foarte evoluati. Parintii ei sunt foarte batrani, au in jur de 77-78 de ani si nici macar nu stiu. Nici eu nu stiu daca o aduc in tara, pentru inmormantare. Luni a plecat sora ei in America, atunci cand a aflat ca medicii nu mai pot face nimic. Iar la miezul noptii au deconectat-o de la aparate, pe semnatura ei”, a povestit Ovidiu, pentru CANCAN.ro.

Din pacate, insa, boala a evoluat incet, dar sigur,si, greu de crezut, dar inainte de internare, Marilena ajunsese chiar sa delireze din cauza acestor probleme cu ficatul: “Marilena habar nu a avut ca are probleme de sanatate. Totul s-a intamplat foarte repede, s-a curatat in trei saptamani. Eu ma vorbeam cu ea la telefon si imi spunea ca intr-unele zile se simte atat de obosita incat nu se poate ridica din pat. Ajunsese chiar sa delireze din cauza acestor probleme. Pur si simplu avea crize si nu ii mai recunostea pe cei din jurul sau. In cele din urma, ficatul ei s-a pierdut total si nu au mai rezistat nici celelalte organe. A facut edem cerebral si edem pulmonar si nu a mai putut rezista. Ea locuia in America impreuna cu sotul ei, tot muzician si el. S-au casatorit aici, in tara. Copii nu are”, ne-a mai spus Ovidiu.


Loading...

Comenteaza acest articol

A murit o cantareata! TRAGEDIE ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ

by   2 min
0