Tabu
PEOPLESlider

Tragedie la Hollywood! Soția legendarului Clarence Avant, împușcată mortal în propria casă

Actrița Jacqueline Avant, soția legendarului muzician Clarence Avant, a fost împușcată mortal în propria locuință din Beverly Hills.

Prima ipoteză a polițiștilor este că Jacqueline Avant a fost o țintă. ”Nu cred că a fost ceva întâmplător, dar deocamdată nu trebuie să ne aruncăm în speculații”, a spus un reprezentant al poliției din Beverly Hills.

Poliția din Beverly Hills a fost chemată la locuința din cartierul vecin Trousdale Estates în jurul orei 2.30 în noaptea de marți spre miercuri, după ce un apel la 911 a anunțat că cineva a fost împușcat și ucis, potrivit TMZ. Jacqueline Avant, în vârstă de 81 de ani, a fost transportată de urgență la spital, unde a murit ulterior, înainte de sosirea poliției.

Jacqueline Avant, un fost model, era cunoscută pentru activitatea sa filantropică. Aceasta a fost preşedintă a Neighbors of Watts, grup de sprijin pentru South Central Community Child Care Center şi preşedintă a NOW. Ea a fost şi membru în consiliul directorilor al International Student Center la UCLA.

Soțul ei, Clarence Avant, supranumit Godfather of Black Music, este un renumit director executiv de discuri și producător de film care a ajutat la lansarea carierei unor mari nume din muzică precum Bill Withers, Michael Jackson și Babyface, potrivit The Hollywood Reporter. El a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în mai.

Fiica cuplului, Nicole Avant, care a produs un documentar Netflix în 2019 despre tatăl ei, numit The Black Godfather, este căsătorită cu co-CEO și director de conținut Netflix Ted Sarandos, potrivit The Hollywood Reporter.

ARTICOLE SIMILARE

Peștele clovn ar putea să dispară din cauza poluării cu lumină artificială a recifelor

Andreea Damian

Activismul politic al Pamelei Anderson – din 1990 până la Jachetele Galbene din Franța

realitatea

Acest chelner miaună la tine dacă îi atingi prea mult urechile

Andreea Damian

Două vedete, concediate de casa de discuri pentru că și-au făcut publică relația lor

Andreea Damian

Fotografii Sorin Onisor – Copilaria

realitatea

 Cabral se retrage din televiziune. Motivul pentru o decizie de neînțeles

Andreea Damian

Scrie un comentariu