Tabu
lifestyle

Tragedie de nedescris pentru Marian Darta! “Iti multumesc ca razi de mine!”


Marian Darta a aflat, in urma cu trei luni, ca sufera de cancer. Excentricul hairstylist spune ca acum ar face orice numai sa ii fie bine si sa scape de boala. Din pacate, mai are un singur regret – faptul ca se simte parasit de prieteni.


Vestea ca sufera de cancer l-a luat prin surprindere. Invitat in emisiunea “Wowbiz”, Marian Darta a marturisit cu lacrimi in ochi ca ii este dor de prietena care il lega odata de Adriana Bahmuteanu si de Rita Muresan. Aceasta din urma a intrat in direct pentru a-l incuraja si pentru a-i spune ca nu a uitat de el si ca o sa ii fie alaturi in aceste clipe grele. Cei doi au avut o discutie destul de aprinsa. La un moment dat, Rita Muresan a fost intrebata de catre prezentatorul emisiunii daca ii pare rau de situatia in care a ajuns prietenul ei. Aceasta inceput sa rada de afirmatiile pe care le facea hairstilistul cu privire la faptul ca ea l-ar fi uitat. Gestul a fost interpretat ca raspunsul la intrebarea prezentatorului tv, moment in care Marian a spus sec: “Iti multumesc ca razi de mine!”.
“Zambesc trist, Marian, pentru ca imi pare rau de tine. Eu intotdeauna eu viata altfel, dar sunt convinsa ca o sa treci si peste asta. Numai eu stiu prin cate ai trecut si stiu ca o sa treci si peste acest moment. Eu ieri am aflat ce s-a intamplat. Nu au intrat zilele in sac. O sa te contactez. Sunt convinsa ca este o lectie de viata si o sa treaci peste asta”, i-a spus Rita intr-o interventie telefonica pe care a avut-o in emisiunea “Wowbiz”.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Aniston, vedeta cu cel mai frumos trup

realitatea

Castiga un parfum Marc Jacobs BANG/ INCHEIAT

Sharon Stone, din nou singură

realitatea

Madonna l-a făcut pe Jesus să plângă

realitatea

MIHAELA RADULESCU isi lasa fiul sa doneze sange – polemica uriasa pe aceasta tema!

“Amprenta” de la Centrul Național al Dansului

realitatea

Scrie un comentariu