Home > Agenda > stiri > Tragedie de nedescris pentru Marian Darta! “Iti multumesc ca razi de mine!”

Tragedie de nedescris pentru Marian Darta! “Iti multumesc ca razi de mine!”


Marian Darta a aflat, in urma cu trei luni, ca sufera de cancer. Excentricul hairstylist spune ca acum ar face orice numai sa ii fie bine si sa scape de boala. Din pacate, mai are un singur regret – faptul ca se simte parasit de prieteni.


Vestea ca sufera de cancer l-a luat prin surprindere. Invitat in emisiunea “Wowbiz”, Marian Darta a marturisit cu lacrimi in ochi ca ii este dor de prietena care il lega odata de Adriana Bahmuteanu si de Rita Muresan. Aceasta din urma a intrat in direct pentru a-l incuraja si pentru a-i spune ca nu a uitat de el si ca o sa ii fie alaturi in aceste clipe grele. Cei doi au avut o discutie destul de aprinsa. La un moment dat, Rita Muresan a fost intrebata de catre prezentatorul emisiunii daca ii pare rau de situatia in care a ajuns prietenul ei. Aceasta inceput sa rada de afirmatiile pe care le facea hairstilistul cu privire la faptul ca ea l-ar fi uitat. Gestul a fost interpretat ca raspunsul la intrebarea prezentatorului tv, moment in care Marian a spus sec: “Iti multumesc ca razi de mine!”.
“Zambesc trist, Marian, pentru ca imi pare rau de tine. Eu intotdeauna eu viata altfel, dar sunt convinsa ca o sa treci si peste asta. Numai eu stiu prin cate ai trecut si stiu ca o sa treci si peste acest moment. Eu ieri am aflat ce s-a intamplat. Nu au intrat zilele in sac. O sa te contactez. Sunt convinsa ca este o lectie de viata si o sa treaci peste asta”, i-a spus Rita intr-o interventie telefonica pe care a avut-o in emisiunea “Wowbiz”.

Articole asemanatoare
Teribil! Un stilist roman cunoscut e pe moarte
Noul meniu al RITEI MURESAN dupa cura drastica de slabire
RITA MURESAN – relatia cu HORIA BRENCIU! Ce era “Salteaua lui Brenciu”!!!
Rita Mureşan a DEZVĂLUIT SECRETUL prin care a slăbit ZECI de KILOGRAME

Comenteaza acest articol

Tragedie de nedescris pentru Marian Darta! “Iti multumesc ca razi de mine!”

by   1 min
0