Home > Lifestyle > TRAGEDIE! O cunoscută PREZENTATOARE tv a MURIT la 25 de ani

TRAGEDIE! O cunoscută PREZENTATOARE tv a MURIT la 25 de ani

Prezentatoarea TV Peaches Geldof, a doua fiică a muzicianului Bob Geldof şi a regretatei Paula Yates, a murit luni, la vârsta de 25 de ani, cauzele decesului nefiind încă stabilite, informează bbc.com.

preached 2
“Suntem extrem de îndureraţi”, a declarat tatăl său, confirmând decesul vedetei. “Era cea mai rebelă, cea mai amuzantă, mai inteligentă şi cea mai bună dintre noi toţi”, a mai spus acesta, potrivit bbc.com. Reprezentanţi ai poliţiei, care au fost chemaţi la o adresă din Kent luni, în jurul prânzului, au declarat că decesul vedetei este, în prezent, tratat ca “inexplicabil şi subit”.

Prezentatoarea TV era căsătorită cu muzicianul Thomas Cohen, cu care avea doi copii, Astala şi Phaedra. “Scumpa mea soţie Peaches era adorată de mine şi de cei doi băieţi ai ei”, a spus Cohen, într-o declaraţie. “O vom iubi pentru totdeauna”, a mai afirmat acesta. Mama jurnalistei, prezentatoarea TV Paula Yates, a murit din cauza unei supradoze de droguri în septembrie 2000, după ce s-a despărţit de Bob Geldof şi a început o relaţie cu solistul INXS, Michael Hutchence. Hutchence a murit, la rândul său, în 1997.
Într-un interviu acordat, în 2012, publicaţiei Elle, Peaches a declarat că nu şi-a revenit mulţi ani după moartea mamei sale. “Îmi aduc aminte de ziua în care mama mea a murit şi îmi este destul de greu să vorbesc despre asta. Am mers la şcoală a doua zi, pentru că mentalitatea tatălui meu era ‘păstrează-ţi calmul şi mergi înainte'”, a declarat aceasta. “Aşadar, toţi am mers la şcoală şi am încercat să ne comportăm ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Dar se întâmplase. Nu am plâns la înmormântare. (…) Nu am plâns-o pe mama până pe la vreo 16 ani”, a mai afirmat vedeta TV.

Ultimul ei mesaj pe Twitter, publicat duminică, prezintă o poză cu ea, copil fiind, în braţele mamei sale.

Articole asemanatoare
Momente grele pentru Dana Rogoz! Tatăl ei a murit
Fratele Simonei Trasca a murit in Inchisoarea Rahova: “E strigator la cer! Nu ne dau trupul lui acasa!”
VESTE DRAMATICĂ pentru Draga Olteanu Matei! “A MURIT în această dimineaţă”
DEZVĂLUIRE ŞOCANTĂ despre moartea lui Peaches Geldof

Comenteaza acest articol

TRAGEDIE! O cunoscută PREZENTATOARE tv a MURIT la 25 de ani

by   1 min
0