Tabu
Image default
lifestyle

TRAGIC! Ultima dorinta a cascadorului Szobi Cseh, de pe patul de spital


De o saptamana, cascadorul Szobi Cseh se afla internat in spital, unde a ajuns dupa ce boala i-a recidivat. In ciuda starii sale de sanatate precare si a diagnosticului inspaimantator, actorul nu-si gaseste pacea si nu poate sa stea linistit din cauza unei probleme arzatoare, pe care o considera de nelasat in grija altora.

Chinuit de febra care nu ii da pace, de starea de slabiciune si de ganduri, in weekend, parintele cascadorilor si-a chemat fiul la el si l-a rugat sa rezolve o problema in numele sau. “Taica-meu are la sediul asociatiei sale cativa caini. Ii crestea si ii ingrijea singur. De cand l-am internat ne-am ocupat noi de ei. Am mers eu, ba actorul Mihai Verbinschi sau alti prieteni de-ai tatei, dar e greu. Printre acesti caini se afla si cinci puiuti ( n.r. doua femele si trei masculi) de cinci-sase luni. Tata le cauta stapan. N-a reusit sa le gaseasca ca a intervenit problema asta de sanatate, iar acum imi zice ca daca nu rezolv, se ridica el din pat asa cum este si cauta pe strazi cu puii in mana. Cainii sunt deparazitati, vaccinati, urati ca dracu’, zic eu, dar tata si-ar da si viata pentru ei si, daca este nevoie ii si castram. Nu mai putem sa ii ingrijim in situatia data, iar tata se macina si se consuma mult stiindu-i asa”, a declarat pentru wowbiz.ro Arpad Cseh, fiului lui Szobi Cseh.
Pe de alta parte, Mihai Verbinschi, actor la TNB si prieten cu Cseh spune ca acesta ar putea fi ultima dorinta a cascadorului. “Nu cere tratamente in strainatate, ficati, organe sau bani de la guvern. Szobi cere omenie si cinci romani cu suflet mare care sa ia acesti caini in grija. Este poate ultima sa dorinta”.

ARTICOLE SIMILARE

Bookfest intre opt coperti

realitatea

Sienna Miller pe coperta Vogue Uk by Mario Testino

realitatea

O vedeta si-a SPART FALCILE dupa 350 de operatii estetice!

Ricky Martin: Sunt homosexual!

realitatea

Green Day a compus o piesă în memoria lui Amy Winehouse – ASCULTĂ

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Scrie un comentariu