Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Trailerul filmului Irlandezul al lui Martin Scorsese i-a întinerit pe Al Pacino, Robert De Niro și Joe Pesci

Mult așteptatul film al lui Martin Scorsese, The Irishman (Irlandezul), urmărește trei bărbați de-a lungul a zeci de ani din viața lor, mergând în urmă cu povestea până în anii ’50.

Al Pacino, Robert De Niro și Joe Pesci au intrat cu toții sub cuțitul CGI (o tehnologie folosită în filme de curând pentru a întineri actorii) pentru a-și interpreta personajele mai tinere cu zeci de ani. Trailerul oficial pentru filmul de 209 minute (peste 3 ore!) a avut premiera în emisiunea The Tonight Show cu Jimmy Fallon, oferind câteva imagini foarte bune ale feței lui DeNiro realizată de către computer. Vedem un Robert De Niro mai tânăr cu zeci de ani care îmbătrânește pe măsură ce personajul acestuia se implică din ce în ce mai mult în afacerile mafiei. Filmul Netflix aruncă o privire epică asupra crimei organizate de-a lungul istoriei; cu un aport masiv de efecte vizuale și, în curând, va putea fi vizionat la TV sau pe laptop.  Netflix lansează The Irishman (Irlandezul) în cinematografe timp de 26 de zile înainte de a-l difuza online – suficient timp pentru a face față cerințelor pentru nominalizările de la Oscar.

După The Irishman lumea întreagă așteaptă cu nerăbdare și celelalte filme Netflix ale unor regizori extrem de cunoscuți care ar putea avea premiere în curând: Steven Soderbergh, David Michôd, Fernando Meirelles și Noah Baumbach.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut un anunț foarte important

Andreea Damian

Cel mai sincer interviu: cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump, acum 20 de ani

Andreea Damian

Cannes transformă copiii vedetelor în VIP-uri. Ce surpriză le-a pregătit organizatorii

Andreea Damian

Motivul pentru care Augustin Viziru refuză să dezvăluie identitatea iubitei sale

Andreea Damian

Mateia, românca model cu succes în SUA, a lansat un nou hit dedicat iubirii

Andreea Damian

6 tipuri de leziuni provocate de smartphone și cum să le eviți

Andreea Damian

Scrie un comentariu