Home > Agenda > Trailerul filmului Irlandezul al lui Martin Scorsese i-a întinerit pe Al Pacino, Robert De Niro și Joe Pesci

Trailerul filmului Irlandezul al lui Martin Scorsese i-a întinerit pe Al Pacino, Robert De Niro și Joe Pesci

Mult așteptatul film al lui Martin Scorsese, The Irishman (Irlandezul), urmărește trei bărbați de-a lungul a zeci de ani din viața lor, mergând în urmă cu povestea până în anii ’50.

Al Pacino, Robert De Niro și Joe Pesci au intrat cu toții sub cuțitul CGI (o tehnologie folosită în filme de curând pentru a întineri actorii) pentru a-și interpreta personajele mai tinere cu zeci de ani. Trailerul oficial pentru filmul de 209 minute (peste 3 ore!) a avut premiera în emisiunea The Tonight Show cu Jimmy Fallon, oferind câteva imagini foarte bune ale feței lui DeNiro realizată de către computer. Vedem un Robert De Niro mai tânăr cu zeci de ani care îmbătrânește pe măsură ce personajul acestuia se implică din ce în ce mai mult în afacerile mafiei. Filmul Netflix aruncă o privire epică asupra crimei organizate de-a lungul istoriei; cu un aport masiv de efecte vizuale și, în curând, va putea fi vizionat la TV sau pe laptop.  Netflix lansează The Irishman (Irlandezul) în cinematografe timp de 26 de zile înainte de a-l difuza online – suficient timp pentru a face față cerințelor pentru nominalizările de la Oscar.

După The Irishman lumea întreagă așteaptă cu nerăbdare și celelalte filme Netflix ale unor regizori extrem de cunoscuți care ar putea avea premiere în curând: Steven Soderbergh, David Michôd, Fernando Meirelles și Noah Baumbach.

Articole asemanatoare
Al Pacino
Al Pacino, părăsit de iubita cu 39 de ani mai tânără. Motivul e halucinant, dar amuzant!
Al Pacino
Există un motiv întemeiat pentru care Al Pacino a jucat în filme proaste în ultimii ani
Netflix
Netflix redeschide celebrul cinematograf Paris din New York
The Irishman
Personajul feminin central din The Irishman spune doar 6 cuvinte în tot filmul de 3 ore și jumătate

Comenteaza acest articol

Trailerul filmului Irlandezul al lui Martin Scorsese i-a întinerit pe Al Pacino, Robert De Niro și Joe Pesci

by realitatea   1 min
0