Home > Lifestyle > Stiri > TRAISTARIU a ramas iar far par!

TRAISTARIU a ramas iar far par!

Mihai Trăistariu plânge după noile fire de păr. Cântăreţul şi-a smuls din greşeală o parte dintre noile fire şi cel mai probabil va trebui să facă o nouă operaţie pentru a completa partea de scalp fără păr. După ce a fost nevoit să scoată 2.000 de euro din buzunar pentr un implant de păr, Mihai Trăistariu a rămas fără noile fire de păr pe partea din faţă. Artistul şi-a smuls din greşeală o parte din noile fire.
“Eu folosesc un tratament zilnic cu o substanţă care ajută la renegerarea părului. Trebuie să mă dau în fiecare seară şi apoi să mă spăl cu grijă pe cap înainte să se întărească”, spunea acum două zile artistul. Din păcate, Trăistariu nu a respectat întocmai indicaţiile medicului şi un apropiat de-al vedetei ne-a spus că acesta a adormit cu soluţia zilnică pe cap care s-a întărit. Când a încercat să o dea jos, Trăistariu a tras cu tot cu noile fire.
În mod ciudat, Mihai Trăistariu a postat fotografia pe contul său de Insragram, sperând că nu se va observa diferenţa. Contactat de Libertatea.ro, artistul a refuzat să comenteze şi s-a limitat în a spune: “Pure aberaţii!”.

Mai mult: EXCLUSIV | Trăistariu, ÎNGROZIT! A rămas fără păr pe alocuri după ce a adormit cu soluţia pe cap şi şi-a smuls părul cu totul – Vedete de la noi | Libertatea.ro


2 Responses

  1. Promo

    Daca va gânditi sa încercati o proteza auditiva pentru prima data sau daca doriti sa va cumparati alt model, s-ar putea sa fiti placut impresionat de noile tehnologii. Modelele actuale sunt mici, usor de folosit si avansate din punct de vedere tehnologic. Va recomand sa incercati o proteza auditiva Siemens. http://www.audiolux.ro

Comenteaza acest articol

TRAISTARIU a ramas iar far par!

by   1 min
2