Home > Lifestyle > Transformarea de 26.000 $: și-a dorit să arate ca Ivanka Trump iar visul i s-a împlinit

Transformarea de 26.000 $: și-a dorit să arate ca Ivanka Trump iar visul i s-a împlinit

ivanka trump

Sarah Schmidt are 34 de ani și e din Houston, Statele Unite. După ce a văzut-o pe fiica președintelui american, Ivanka Trump, într-o revistă și-a spus: „Vreau să arăt ca ea”.

„Semănam cu Shrek (…) aşa că am pus mâna pe telefon şi l-am sunat pe doctorul Franklin Rose şi m-am programat pentru o operaţie. Când i-am explicat că vreau să arăt ca fata din poză (n.r. Ivanka Trump) a zâmbit. Mi-a promis că aşa va fi”, a declarat Sarah Schmidt pentru Inside Edition.

Nu mai puțin de nouă operații estetice a suferit Sarah. Intervenția de trei ore a presupus o rinoplastie, liposucţie la obraji și bărbie, liposucție la brațe, șolduri, coapse, abdomen și talie, ridicarea feselor și remodelarea formelor feței cu ajutorul propriei grăsimi.

Sarah Schmidt a povestit că esteticianul a îndepărtat de pe corpul ei 275 ml de grăsime din zona gâtului, braţelor, coapselor, taliei, abdomenului şi obrajilor. Și uite așa a schimbat și două mărimi la rochie. Toate intervențiile au costat-o 26.000 de dolari, dar a meritat cheltuiala. Pentru că rezultatele sunt uimitoare! „După ce am văzut rezultatul am fost emoţionată până la lacrimi. I-am mulţumit doctorului Rose. Sunt convinsă că anul viitor voi fi atracţia plajei când voi defila în bikini”, a spus Sarah.

Toţi prietenii ei au fost şocaţi pentru că asemănarea dintre ea și Ivanka Trump este izbitoare. Ca să vă convingeți și voi, răsfoiți galeria foto de mai jos.

Articole asemanatoare
Eminem luat la întrebări de Serviciul Secret pentru versurile despre Ivanka și Donald Trump
ivanka trump
Ivanka Trump închide compania de modă care îi poartă numele
melania trump
Ivanka şi Melania Trump, într-un top al celor mai sexy 100 de femei din lume

Comenteaza acest articol

Transformarea de 26.000 $: și-a dorit să arate ca Ivanka Trump iar visul i s-a împlinit

by Andreea Damian   1 min
0