Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Transformarea fiicei Angelinei Jolie – de la un tomboy veritabil la o adolescentă superbă

Shiloh Jolie-Pitt, adolescenta ajunsă la 14 ani, a susţinut timp de atâţia ani că ea este băiat, cerând să i se spună John.

Într-un interviu acordat în 2008 lui Oprah Winfrey, Brad Pitt a vorbit deschis despre creșterea lui Shiloh: „Vrea să fie numită doar John. John sau Peter. Este o chestie legată de Peter Pan. Și apoi voi spune: „John, ți-ar plăcea niște suc de portocale?” Și ea spune: „Nu!”.

Angelina Jolie a declarat pentru Vanity Fair, într-un interviu din 2010, că Shiloh explorează sexul de la vârsta de trei ani. „Vrea să fie băiat”, a spus Jolie. „Așa că a trebuit să-i tundem părul. Îi place să poarte haine de băiat. Crede că este unul dintre frații ei.”

De atunci, mulți fani s-au referit la Shiloh drept John, i-au creat chiar și o pagină Wikipedia. De-a lungul anilor, Shiloh a generat, de asemenea, controverse cu stilul ei androgin, neînfricat. A fost întotdeauna încurajată de părinți să se îmbrace așa cum și-a dorit. În copilărie, ea îmbrăca haine băiețești – tricouri polo, jachete, pantaloni scurți, blugi și treninguri supradimensionate.

Transformare spectaculoasă

Se pare că fiica actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt a suferit o schimbare uriașă în timp ce se afla în carantină din cauza pandemiei. În cele mai recent fotografii, Shiloh a fost surprinsă într-o ipostază care a lăsat fără cuvinte multe persoane.

Dacă până acum purta haine băieţeşti şi o tunsoare cât se poate de masculină, astfel încât puţini ar fi bănuit că este fată, iată că tânăra a adoptat un look mai feminin.

Ieşită la cumpărături alături de mama și sora sa, Zahara, Shiloh a arătat ca orice adolescentă de vârsta ei. Cu părul blond mai lung, prins în coc la spate, pantaloni foarte scurţi de blugi, cu vedere la picioarele extrem de lungi, şi cel mai important, cercei în urechi.

De fapt, noul ei aspect ar putea fi chiar considerat convențional sau stereotip – cel puțin atunci când este pus în contrast cu stilul ei vechi.

Shiloh, în 2019

Așadar, nu este de mirare că fanii familiei actriței americane au observat schimbarea bruscă a stilului lui Shiloh. „Îmi place acest nou look! Totuși, arată mereu frumoasă cu orice aspect”, a comentat cineva pe Instagram.

ARTICOLE SIMILARE

Tom Cruise și Nicole Kidman, din nou împreună!

Andreea Damian

Elle Macpherson folosește cel mai ieftin truc pentru albirea dinților

Andreea Damian

Companiile de produse cosmetice și lupta împotriva deșeurilor din plastic

Andreea Damian

Fostul lui Gwyneth Paltrow a fost cu ea și cu Brad Falchuk în luna de miere din Maldive

realitatea

Veste bună pentru cinefili! Când se vor redeschide cinematografele

Tabu Tabu

Codin Maticiuc și familia lui au CoVid19

Tabu Tabu

Scrie un comentariu