Tabu
Image default
PEOPLESlider

Transformarea lui Shiloh continuă! Cum încearcă să copieze stilul Angelinei Jolie, reciclându-i rochiile

Shiloh Jolie-Pitt, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt care își dorea să devină băiat, este de nerecunoscut. Tânăra de 15 ani a renunțat la hainele largi și atrage toate privirile atunci când pășește pe covorul roșu alături de mama ei.

Shiloh s-a aventurat să se îndepărteze de fostul ei stil băiețel de curând, optând să poarte rochii și puțin machiaj în timp ce o însoțește pe Angelina la evenimente. La premiera filmului Eternals din Los Angeles de săptămâna trecută, adolescenta a îmbrăcat o rochie crem. A aparținut mamei sale, dar a fost modificată, ca să i se potrivească.

La premiera de duminică, la Roma, Shiloh a purtat o rochie neagră, plină, alături de pantofi sport neon cu animal print, în timp ce părul îi era prins într-un coc elegant. Ne-a amintit de atâtea momente de covor roșu în care Angelina purta minunata black dress.

Angelina Jolie la Premiile Oscar 2012 într-o creație Versace

La doar câteva zile de când a apărut pentru prima dată pe covorul roșu într-o rochie, Shiloh a impresionat din nou. A fost prezentă alături de mama ei la premiera filmului Eternals din Londra, unde a ales să poarte o rochie cu un imprimeu alb/negru, ce i-a aparținut mamei ei.

Creația, semnată Dior, a fost purtată de Angelina Jolie în 2019, când își promova filmul Maleficent: Maistress of Evil. Acum, însă, rochia a fost scurtată și a fost purtată de Shiloh, care a întors privirile la eveniment.

A vrut să devină băiat

Stilul și imaginea de săptămâna trecută au venit la un an după ce se spunea că tatăl lui Shiloh, Brad, este „atât de mândru de Shiloh și de cine devenise ea”. Între timp, Angelina a vorbit despre stilul vestimentar androgin al lui Shiloh, spunând că fiica ei se consideră „unul dintre frați”.

„Vrea să fie băiat”, a spus ea pentru Vanity Fair în 2011. „Așa că a trebuit să o tundem. Îi place să poarte totul pentru băieți. Ea crede că este unul dintre frați.” Se pare că a inventat un nou termen de modă: „Simțim că Shiloh are stil Muntenegru. Se îmbracă ca un tip mic. Așa se îmbracă oamenii acolo. Îi plac treningurile, îi plac costumele [obișnuite].” În 2008, părinții ei celebri au spus că Shiloh a cerut să i se spună John încă de la vârsta de doi ani.

ARTICOLE SIMILARE

Kim Kardashian studiază cosmetică mortuară. A făcut practica la morgă. FOTO

Andreea Damian

Dana Rogoz a născut! Ce nume a ales pentru fetița ei

Andreea Damian

Obiceiul nociv care îți distruge creierul

Andreea Damian

Brad Pitt și Angelina Jolie, întâlnire secretă înainte de procesul pentru custodia copiilor

Andreea Damian

Daniel Buzdugan, pe urmele lui Anthony Quinn în Grecia

Tabu Tabu

Bianca Dragusanu, ANOREXICA din nou. Criticata pentru ca i se vad coastele! (FOTO)

Scrie un comentariu