Home > Slider > Transformarea unei dive de Oscar. Helen Mirren, de nerecunoscut fără machiaj

Transformarea unei dive de Oscar. Helen Mirren, de nerecunoscut fără machiaj

helen mirren

Helen Mirren a fost întotdeauna o prezență fermecătoare. În vârstă de 72 de ani, actrița demonstrează prin fiecare apariție că vârsta e doar o cifră. Fără nicio urmă de make-up, actrița se transformă într-o femeie oarecare, pe care cu greu a-i recunoaște-o pe stradă.

Cearcăne mari îi apar sub ochi, iar ridurile îi brăzdează tenul. Nemachiată, Helen Mirren devine de nerecunoscut. Vedeta a fost apreciată pentru apariţia impecabilă de la Gala Premiilor Oscar 2018, însă a mărturisit recent că nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă.

Vedeta a făcut publică pe Instagram o imagine în care apare nemachiată înainte de a se lăsa pe mâna stiliştilor înainte de a păși pe covorul roșu în fața fotografilor.

helen mirren nemachiata

Helen Mirren a mărturisit într-un interviu pentru „The Daily Telegraph”  că toată viaţa s-a luptat cu nesiguranţa cauzată de felul în care arată, în ciuda carierei memorabile pe care o are.  „Am trăit cu îndoieli toată viaţa şi încă o fac. Îmi amintesc că aveam şi atacuri de panică din această cauză. Pentru că nu m-am considerat şi nu m-am simţit niciodată frumoasă. Sunt oameni frumoşi şi sunt destul de obiectivă încât să realizez că nu mă număr printre ei“, a mărturisit actriţa.

Are o carieră cinematografică remarcabilă

Helen Mirren este una dintre cele mai bune actriţe ale generaţiei sale, cu un palmares impresionant de premii şi nominalizări la cele mai gale din industria cinematografică. A primit o statuetă Oscar, un Glob de Aur şi un premiu BAFTA la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii din filmul „Regina/ The Queen“ (2006). A mai câştigat un Glob de Aur pentru rolul din filmul TV „Losing Chase“. De asemenea, a mai fost nominalizată la Oscar pentru rolurile din „The Last Station“ (2009), „Gosford Park“ (2001) şi „The Madness of King George“ (1994), în timp ce la Globurile de Aur a primit alte zece nominalizări. Între alte filme în care Helen Mirren a avut apariţii notabile se numără „Cal“ (1984), care i-a adus premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Cannes, „The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover“ (1989), „O lecţie pentru profa de istorie/ Teaching Mrs. Tingle“ (1999), „Calendar Girls“ (2003), „Hitchcock“ (2012) şi „Război în bucătărie/ The Hundred-Foot Journey“ (2014).

Articole asemanatoare
Helen Mirren
Helen Mirren, confundată cu iubita lui Keanu Reeves. Reacția ei e adorabilă
Helen Mirren
Helen Mirren a atacat Netflix la convenţia CinemaCon din Las Vegas
Machiajul cel mai popular la decernarea premiilor Oscar și cum să-l realizezi acasă
Pungile de cadouri Oscars conțin cremă de piele cu canabis și o perie de toaletă zâmbitoare

Transformarea unei dive de Oscar. Helen Mirren, de nerecunoscut fără machiaj

by Andreea Damian   1 min
1