Home > Slider > Transformarea unei dive de Oscar. Helen Mirren, de nerecunoscut fără machiaj

Transformarea unei dive de Oscar. Helen Mirren, de nerecunoscut fără machiaj

helen mirren

Helen Mirren a fost întotdeauna o prezență fermecătoare. În vârstă de 72 de ani, actrița demonstrează prin fiecare apariție că vârsta e doar o cifră. Fără nicio urmă de make-up, actrița se transformă într-o femeie oarecare, pe care cu greu a-i recunoaște-o pe stradă.

Cearcăne mari îi apar sub ochi, iar ridurile îi brăzdează tenul. Nemachiată, Helen Mirren devine de nerecunoscut. Vedeta a fost apreciată pentru apariţia impecabilă de la Gala Premiilor Oscar 2018, însă a mărturisit recent că nu s-a considerat niciodată o femeie frumoasă.

Vedeta a făcut publică pe Instagram o imagine în care apare nemachiată înainte de a se lăsa pe mâna stiliştilor înainte de a păși pe covorul roșu în fața fotografilor.

helen mirren nemachiata

Helen Mirren a mărturisit într-un interviu pentru „The Daily Telegraph”  că toată viaţa s-a luptat cu nesiguranţa cauzată de felul în care arată, în ciuda carierei memorabile pe care o are.  „Am trăit cu îndoieli toată viaţa şi încă o fac. Îmi amintesc că aveam şi atacuri de panică din această cauză. Pentru că nu m-am considerat şi nu m-am simţit niciodată frumoasă. Sunt oameni frumoşi şi sunt destul de obiectivă încât să realizez că nu mă număr printre ei“, a mărturisit actriţa.

Are o carieră cinematografică remarcabilă

Helen Mirren este una dintre cele mai bune actriţe ale generaţiei sale, cu un palmares impresionant de premii şi nominalizări la cele mai gale din industria cinematografică. A primit o statuetă Oscar, un Glob de Aur şi un premiu BAFTA la categoria Cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii din filmul „Regina/ The Queen“ (2006). A mai câştigat un Glob de Aur pentru rolul din filmul TV „Losing Chase“. De asemenea, a mai fost nominalizată la Oscar pentru rolurile din „The Last Station“ (2009), „Gosford Park“ (2001) şi „The Madness of King George“ (1994), în timp ce la Globurile de Aur a primit alte zece nominalizări. Între alte filme în care Helen Mirren a avut apariţii notabile se numără „Cal“ (1984), care i-a adus premiul pentru cea mai bună actriţă la Festivalul de Film de la Cannes, „The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover“ (1989), „O lecţie pentru profa de istorie/ Teaching Mrs. Tingle“ (1999), „Calendar Girls“ (2003), „Hitchcock“ (2012) şi „Război în bucătărie/ The Hundred-Foot Journey“ (2014).

Articole asemanatoare
Oscar
Peste 800 de noi votanţi la Oscar invitaţi în 2020. Pe listă se află și trei românce
Oscar
Gala Premiilor Oscar 2021, amânată cu două luni din cauza pandemiei de coronavirus
premiile oscar
Academia Americană de Film schimbă regulile pentru premiile Oscar din cauza pandemiei
actrițe
18 actrițe pe care le știm doar bătrâne. Cât de frumoase erau în tinerețe!

Transformarea unei dive de Oscar. Helen Mirren, de nerecunoscut fără machiaj

by Andreea Damian   1 min
1