Tabu
Image default
lifestyle

Transport ieșit din comun

Institutul Cultural Român și trupa de teatru Ilotopie propun călătorilor bucureșteni o nouă formă de transport public : TRANSPORT IEÅžIT DIN COMUN.

Autobuzele Ilotopie – Arboribuz, High-Life Buz și Bizarbuz – vor circula în perioada 27-31 august, în intervalele orare 10.00-13.00 și 18.00-21.00, pe cinci trasee RATB, în fiecare zi pe altă linie (în zonele Ghencea, Piața Unirii, Valea Ialomiței, Universitate, Eroilor, Piața Victoriei Băneasa, Piața Romană, Piața Dorobanți).

Pasagerii vor fi întâmpinați și ghidați la intersecția dintre real și imaginar de artiști francezi și români. Formată în anii ’80 în Camargue, între spații sălbatice și zone industriale, ILOTOPIE este o companie specializată în acțiuni de „dezordine artistică” menite să revalorizeze spațiul public.

Compania – una dintre cele mai importante trupe de teatru stradal ale momentului – reunește, în jurul Centrului Citron Jaune pe care l-a înființat în sudul Franței, creatori, actori, sculptori, dansatori, muzicieni, inventatori, scenografi și cercetători.

Proiectul este realizat cu sprijinul RATB și VOLVO.

Detalii: www.icr.ro/transport_iesit_din_comun sau www.ilotopie.com

ARTICOLE SIMILARE

Angelina Jolie și Brad Pitt se reunesc pe marele ecran

realitatea

Omul care se holba la capre – Åži cu asta am zis (aproape) tot

realitatea

Secretele dr. Andrei Laslau, care a slabit 20 de kilograme in 45 de zile!

SUPERSTARUL MANELELOR. De ziua lui, Florin Salam a avut ceas de 100.000 de euro!

J.Lo a plâns în hohote din cauza unui concurent de la “American Idol” – VIDEO

realitatea

Geri Halliwell are “traume- de la SATC

realitatea

Scrie un comentariu