Home > Agenda > stiri > Transport ieșit din comun

Transport ieșit din comun

Institutul Cultural Român și trupa de teatru Ilotopie propun călătorilor bucureșteni o nouă formă de transport public : TRANSPORT IEÅžIT DIN COMUN.

Autobuzele Ilotopie – Arboribuz, High-Life Buz și Bizarbuz – vor circula în perioada 27-31 august, în intervalele orare 10.00-13.00 și 18.00-21.00, pe cinci trasee RATB, în fiecare zi pe altă linie (în zonele Ghencea, Piața Unirii, Valea Ialomiței, Universitate, Eroilor, Piața Victoriei Băneasa, Piața Romană, Piața Dorobanți).

Pasagerii vor fi întâmpinați și ghidați la intersecția dintre real și imaginar de artiști francezi și români. Formată în anii ’80 în Camargue, între spații sălbatice și zone industriale, ILOTOPIE este o companie specializată în acțiuni de „dezordine artistică” menite să revalorizeze spațiul public.

Compania – una dintre cele mai importante trupe de teatru stradal ale momentului – reunește, în jurul Centrului Citron Jaune pe care l-a înființat în sudul Franței, creatori, actori, sculptori, dansatori, muzicieni, inventatori, scenografi și cercetători.

Proiectul este realizat cu sprijinul RATB și VOLVO.

Detalii: www.icr.ro/transport_iesit_din_comun sau www.ilotopie.com

Articole asemanatoare
Un portret realizat de un program de Inteligență Artificială (IA) s-a vândut cu 432.000 de dolari
Hand Cut Collage T-shirt Collection, mesaje prin arta
Ce piese de teatru vedem in saptamana 28 noiembrie – 4 decembrie
Ce piese de teatru vedem in saptamana 21-27 noiembrie

Comenteaza acest articol

Transport ieșit din comun

by realitatea   1 min
0