Home > Agenda > stiri > TRANSSEXUAL la sase ani!

TRANSSEXUAL la sase ani!

Coy Mathis s-a nascut baiat, dar parintii au decis sa ii faca o operatie de schimbare de sex, cand acesta avea doar patru ani. Transformarea i-a adus copilului doar neplaceri pentru ca i-a fost interzisa chiar si intrarea la baia fetelor. Parintii vor sa actioneze in instanta conducerea scolii, daca vor fi luate in continuare masuri abuzive contra odraslei lor.

Mama  sustine ca micutul transsexual a inceput sa fie atras de tot ce inseamna “lucruri femeiesti” incepand de la varsta de 18 luni. Tatal si mama copilului au decis sa ii faca operatie de schimbare de sex in momentul in care acesta a refuzat sa se imbrace cu hainutele de baiat. Atunci ei au cerut ajutorul unui specialist care le-a confirmat ca fiul lor este transsexual.

Totul parea rezolvat, pana cand directorul scolii la care copilul invata a decis sa ii interzisa sa foloseasca toaleta fetitelor. Initial, acesta le-a sugerat ca ar fi mai bine ca micuta sa mearga fie la baia profesorilor, fie la baia pentru copiii cu dizabilitati.

Parintii au fost revoltati de decizia la care a ajuns conducerea scolii si au decis sa isi retraga copilul de la scoala.

Articole asemanatoare
Marvel se pregătește să facă celebru primul supererou transgender
transsexual
Povestea bărbatului care a născut și și-a alăptat copilul. A luat o decizie tranșantă
Desi s-a nascut baiat, a castigat un concurs de Miss!
“Le sunt mama, dar inainte eram tata”. Explicatia halucinanta pentru aceasta fotografie de familie

Comenteaza acest articol

TRANSSEXUAL la sase ani!

by   1 min
0