Tabu
LIFESTYLE Slider

#Trashtag, noua provocare virală care are grijă de mediul înconjurător

#Trashtag

#Trashtag este provocarea care ne îndeamnă să fim mai blânzi cu mediul înconjurător și să tratăm cu mai mult respect natura.

Ce presupune acest viral lansat pe site-ul Reddit? O persoană trebuie să strângă gunoaiele aruncate la întâmplare și să posteze imaginile pe rețelele de socializare, cu scopul de a încuraja şi alţi oameni să procedeze la fel. Cei care participă la acest challenge fac o poză cu un loc plin de gunoaie și după o altă fotografie cu același lor, dar curățat de gunoaie.

Byron Roman, director educativ la VAREP Phoenix, AZ Chapter, o organizație non-guvernamentală din SUA a lansat pe 5 martie o provocare care a devenit virală în doar câteva zile. „Lansez o provocare pentru vow toți, tinier plictisiți. Faceți o fotografie cu o zonă care are envoi de îngrijire sau curățenie, apoi mai faceți una după ce ați curățat sau ați îngrijit și postați”, a scris tânărul și a atașat și o fotografie.

„Aceasta ar trebui să fie noua provocare pentru a face lumea un loc mai bun!”, a mai scris bărbatul, a cărui postare a devenit virală iar ideea extrem de apreciată.

Conceptul a pornit în urmă cu mai mulți ani, însă abia în weekend-ul trecut a luat amploare și a devenit o provocare pe rețelele de socializare.

După acest îndemn, zeci de mii de internauți au declanșat o mișcare de amploare pe social media. Numai pe Instagram peste 27.000 de utilizatori au postat fotografii cu ei strângând gunoiul din locurile publice (parcuri, marginea șoselei, plaje, lacuri), folosind haștagurile #trashtag și #trashtagchallenge.

N-ar fi rău ca și românii să ia parte la provocare și să asalteze rețelele de socializare cu fotografii în genul acestora. Poate așa vom avea o țară mult mai curată, fără să mai așteptăm ca primăriile și serviciile de salubritate să se apuce de mult așteptata curățenie de primăvară.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lawrence neagă că a făcut sex cu producătorul Harvey Weinstein

Andreea Damian

Cum planifici un concediu romantic

realitatea

Barbie îmbracă ținute inspirate din colecțiile marilor designeri

Andreea Damian

Tina Turner spune că nu știe dacă îl poate ierta pe Ike „pentru tot ce mi-a făcut”

realitatea

Statuia lui Marilyn Monroe stârnește controverse: stă lângă biserică într-o poziție vulgară

Andreea Damian

Brigitte Nielsen, declarație uluitoare. De ce a făcut al cincilea copil

Andreea Damian

2 comentarii

#Trashtag, noua provocare virală | REALITATEA .NET – RO-Stiri.com 14 March 2019 at 0:16

[…] #Trashtag, noua provocare virală, totul pe TABU.RO […]

Răspunde
#Trashtag, noua provocare virală | REALITATEA .NET - Ziare pe Net 14 March 2019 at 4:00

[…] #Trashtag, noua provocare virală, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu