Tabu
LIFESTYLE Slider

#Trashtag, noua provocare virală care are grijă de mediul înconjurător

#Trashtag

#Trashtag este provocarea care ne îndeamnă să fim mai blânzi cu mediul înconjurător și să tratăm cu mai mult respect natura.

Ce presupune acest viral lansat pe site-ul Reddit? O persoană trebuie să strângă gunoaiele aruncate la întâmplare și să posteze imaginile pe rețelele de socializare, cu scopul de a încuraja şi alţi oameni să procedeze la fel. Cei care participă la acest challenge fac o poză cu un loc plin de gunoaie și după o altă fotografie cu același lor, dar curățat de gunoaie.

Byron Roman, director educativ la VAREP Phoenix, AZ Chapter, o organizație non-guvernamentală din SUA a lansat pe 5 martie o provocare care a devenit virală în doar câteva zile. „Lansez o provocare pentru vow toți, tinier plictisiți. Faceți o fotografie cu o zonă care are envoi de îngrijire sau curățenie, apoi mai faceți una după ce ați curățat sau ați îngrijit și postați”, a scris tânărul și a atașat și o fotografie.

„Aceasta ar trebui să fie noua provocare pentru a face lumea un loc mai bun!”, a mai scris bărbatul, a cărui postare a devenit virală iar ideea extrem de apreciată.

Conceptul a pornit în urmă cu mai mulți ani, însă abia în weekend-ul trecut a luat amploare și a devenit o provocare pe rețelele de socializare.

După acest îndemn, zeci de mii de internauți au declanșat o mișcare de amploare pe social media. Numai pe Instagram peste 27.000 de utilizatori au postat fotografii cu ei strângând gunoiul din locurile publice (parcuri, marginea șoselei, plaje, lacuri), folosind haștagurile #trashtag și #trashtagchallenge.

N-ar fi rău ca și românii să ia parte la provocare și să asalteze rețelele de socializare cu fotografii în genul acestora. Poate așa vom avea o țară mult mai curată, fără să mai așteptăm ca primăriile și serviciile de salubritate să se apuce de mult așteptata curățenie de primăvară.

ARTICOLE SIMILARE

Cardi B vrea un președinte “sfânt”: „Nu vreau ca președintele meu să mă distreze”

realitatea

A comis-o din nou! Cum a venit îmbrăcată soţia lui Mădălin Ionescu la nunta Oanei Roman

Cupluri celebre ale anului 2017

realitatea

Metoda de slabit a Biancai Rus, dezvaluita de iubit: “Imi cerea sa facem sex de 7-8 ori pe zi. Ea credea ca poate asa slabeste!”!

O fostă prezentatoare TV, de nerecunoscut

Stella McCartney a promovat hainele reciclate la săptămâna modei de la Paris

realitatea

2 comentarii

#Trashtag, noua provocare virală | REALITATEA .NET – RO-Stiri.com 14 March 2019 at 0:16

[…] #Trashtag, noua provocare virală, totul pe TABU.RO […]

Răspunde
#Trashtag, noua provocare virală | REALITATEA .NET - Ziare pe Net 14 March 2019 at 4:00

[…] #Trashtag, noua provocare virală, totul pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu