Home > beauty > NAOMI CAMPBELL, tratament de la …bunica

NAOMI CAMPBELL, tratament de la …bunica

Naomi Campbell are secretele ei atunci cand vine vorba despre frumusete. Frumosul model sustine ca pentru un par frumos trebuie sa ai grija la ce sampon folosesti …sau, mai degraba, cu ce ingredient il combini. Modelul foloseste ou crud amestecat cu samponul ei preferat de fiecare data cand se spala pe par.

Regina catwalk-ului este renumit ca fiind una dintre cele mai cunoscute figuri din industria modei. Ascensiunea ei a inceput la varsta de 15 ani dupa ce a fost recrutata de o agentie de modele. Insa, frumoasa Naomi nu a crezut mereu ca este atractiva.

“Nu mi-am dat seama ca arat atat de bine, decat atunci cand purtam palarii si panglici.”

Modelul sustine ca lumea modei s-a schimbat atat de mult, incat daca s-ar fi lansat in aceasta perioada probabil nu ar fi reusit din cauza inaltimii sale.

‘Totul se misca atat de repede incat nu mai ai timp sa stai pe loc. Acum trebuie sa le stii pe toate. Imi aduc aminte ca anii ’90 obisnuiam sa imi intreb colegele cum se fac anumite lucruri.”

Insa, Naomi crede ca ceea ce nu s-a schimbat sunt standardele modelelor. In ziua de azi nu este suficient sa fii frumoasa si inalta, trebuie sa ai acel ceva care sa atraga toata atentia asupra ta.

Articole asemanatoare
culoarea părului
Culoarea de păr pe care o vom vedea peste tot în această vară
Cum să-ți asortezi hainele în funcție de culoarea părului tău
scorțișoară
Luminarea părului cu scorțișoară
Naomi Campbell
Naomi Campbell, ritual de beauty în 10 minute

Comenteaza acest articol

NAOMI CAMPBELL, tratament de la …bunica

by   1 min
0