Tabu
Image default
LIFESTYLE

Tratament pentru dermatită atopică

Acum câțiva ani, nu prea știa nimeni ce înseamnă dermatita atopică, iar tratamentul recomandat era pe bază de cortizon. Din fericire, medicii români au devenit mai deschiși pentru aceste recomandări și acum pot face acest lucru cu mândrie, deoarece Ivatherm, prima companie românească de dermocosmetice a lansat gama de produse pentru piele uscată și atopică.

Dermatita atopică este o boală inflamatorie, cronică, a pielii, iar la copii este boala cutanată cea mai frecventă. În România, afectează 20% din populație și are o tendință de creștere în ultimii ani. Se recomandă două gesturi principale în tratamentul dermatitei atopice: spălarea cu produse de baie neagresive, emoliente, nondetergente, apoi hidratarea cu creme emoliente, hidratante și antiinflamatoare.

Astfel, se reechilibrează bariera cutanată și se consolidează etanșeitatea epidermei limitând pătrunderea de alergeni și factori exogeni. Crema hidratantă și gelul de spălare IVAHIDRA+, bogate în apă termală Herculane sunt ideale pentru hrănirea, refacerea și hidratarea pielii sensibile, pentru orice zonă uscată, față și corp, atât la nou-născuți, copii cât și la adulți. Ivahidra + Cremă hidratantă, tub 200ml, 44,62 lei și Ivahidra + Gel de spălare, tub 200ml, 37,19 lei, se găsesc exclusiv în farmacii, ca toate produsele dermocosmetice Ivatherm.

ARTICOLE SIMILARE

Daniela Crudu s-a trezit cu poliţia la usa! Motivul e amuzant

Cele mai importante recomandări în caz de cutremur

Andreea Damian

Sabia de samurai

realitatea

Uite cum arata sora celei mai sexy femei din Romania!

EA este FOSTA IUBITĂ a lui Velea, care l-a PĂRĂSIT de REVELION pentru un ALT ARTIST

Florin Dumitrescu de la MasterChef a anunţat: «Divorţez şi eu»

Scrie un comentariu