Home > Lifestyle > Tratament pentru dermatită atopică

Tratament pentru dermatită atopică

Acum câțiva ani, nu prea știa nimeni ce înseamnă dermatita atopică, iar tratamentul recomandat era pe bază de cortizon. Din fericire, medicii români au devenit mai deschiși pentru aceste recomandări și acum pot face acest lucru cu mândrie, deoarece Ivatherm, prima companie românească de dermocosmetice a lansat gama de produse pentru piele uscată și atopică.

Dermatita atopică este o boală inflamatorie, cronică, a pielii, iar la copii este boala cutanată cea mai frecventă. În România, afectează 20% din populație și are o tendință de creștere în ultimii ani. Se recomandă două gesturi principale în tratamentul dermatitei atopice: spălarea cu produse de baie neagresive, emoliente, nondetergente, apoi hidratarea cu creme emoliente, hidratante și antiinflamatoare.

Astfel, se reechilibrează bariera cutanată și se consolidează etanșeitatea epidermei limitând pătrunderea de alergeni și factori exogeni. Crema hidratantă și gelul de spălare IVAHIDRA+, bogate în apă termală Herculane sunt ideale pentru hrănirea, refacerea și hidratarea pielii sensibile, pentru orice zonă uscată, față și corp, atât la nou-născuți, copii cât și la adulți. Ivahidra + Cremă hidratantă, tub 200ml, 44,62 lei și Ivahidra + Gel de spălare, tub 200ml, 37,19 lei, se găsesc exclusiv în farmacii, ca toate produsele dermocosmetice Ivatherm.


Articole asemanatoare
Tratamentul bizar pe care Madonna îl aplică tenului cu furculița
Concurs: Tabu si Rotta Natura te provoaca sa castigi premii pentru sanatatea ta!
4 lichide ce pot scadea rapid tensiunea arteriala
Controalele medicale de primavara – sursa ta de sanatate pentru intregul an

Loading...

Comenteaza acest articol

Tratament pentru dermatită atopică

by admin   1 min
0